Knallen met je omzet? De Apprendo horeca app móet je hebben.

Knallen met je omzet? De Apprendo horeca app móet je hebben.

De afgelopen jaren hebben we de horeca van alle kanten goed leren kennen. Waar wij restaurants en cafés helpen bij hun social media marketing, zijn er andere partijen die ook super goed werk doen. Apprendo is daar een voorbeeld van. Met één horeca app voor al jouw bedrijfsprocessen upgrade je de efficientie, kwaliteit en gasttevredenheid van jouw horecabedrijf én verhoog je het rendement. Klinkt mooi toch? Daarom stellen we je in dit artikel graag aan onze partner Apprendo voor.

Alles-in-1 app voor de horeca

Stel je voor: je personeel is goed ingewerkt en goed geïnstrueerd. Alles loopt en draait op zich lekker, maar tóch gaat er hier en daar regelmatig wat mis in jouw horecabedrijf en je vraagt je af of het samenwerken met personeel en de bedrijfsprocessen (nog) efficiënter en handiger kunnen. En het liefst ook een beetje leuker. 😃 Dat zou je als horecaondernemer een boel stress schelen en daarbij zou het de omzet verhogen. Om je daarbij te helpen is er Apprendo: De gebruiksvriendelijke horeca app – die je medewerkers op de werkvloer en thuis gebruiken.

apprendo horeca app

Omzetknaller

Apprendo biedt vrijwel alles wat je nodig hebt om je horecazaak zo slim, leuk en rendabel mogelijk te runnen. Om alles uit je zaak én je medewerkers te halen.

Van inwerken tot opleiden, een eigen centrale kennisbank, handige digitale taaklijsten met (video)instructies en checklists (bv. een checklist om serieus kans te maken op een plek in de Misset Horeca Terras Top 100). Super handig om gericht je doelen voor dit jaar te bereiken en je rendement te verhogen.

Employer branding

Met Apprendo worden je medewerkers supersnel – en op een leuke, laagdrempelige manier – ingewerkt en kunnen ze direct aan de slag. Natuurlijk zullen ze af en toe wat vragen hebben, maar in principe staat alles wat ze moeten weten in Apprendo. Hoe iets werkt, hoe en wanneer het moet worden uitgevoerd, hoe ze meer omzet per couvert realiseren, etc. Super fijn, want dat betekent dat alle medewerkers makkelijk op dezelfde manier kunnen worden ingewerkt en altijd op de hoogte zijn als er iets in hun werk verandert. De horecabedrijven die bij Apprendo zijn aangesloten zien dat terug in de kwaliteit van de service en dat is zowel voor de gast als voor de horecaondernemer hartstikke fijn.

Ervaringen van bekende horecabedrijven

Apprendo is geschikt voor elk horecabedrijf met personeel en is er al vanaf 3 euro per medewerker, per maand (exclusief eenmalige implementatiekosten) en naar wens uitbreidbaar met de optionele SVH- en/of personeelsplanning module. Voorbeelden van bekende horecabedrijven die met Apprendo werken zijn Vapiano en Van der Valk International, maar ook horecaondernemer met één of enkele restaurants werken met Apprendo.

apprendo horeca app social proof

Plan een gratis demo in

Wil je meer weten over Apprendo? Kijk dan op www.apprendo.nl. En wil je de app graag proberen? Via deze link ontvang je de eerste maand helemaal gratis.