Video Aspect Ratio: 9:4

Social media uitbesteden

Van de middenmoot naar de nummer 1 horecazaak in jouw buurt!

social media horeca uitbesteden nederland kosten

Horeca social media uitbesteden

Van de middenmoot naar de nummer 1 horecazaak in jouw buurt!

75 +

Horecaondernemers

€99

Starten vanaf 99 euro per maand

Geen tijd voor social media? Wel resultaat?

Kun je als drukke horecaondernemer de tijd niet vinden om bezig te zijn met social media, maar wil je geen gasten mislopen? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen met Instagram, Facebook, TikTok en LinkedIn? Dan kunnen wij je helpen!


Wij helpen horecaondernemers via social media:

  • Ontdekt te worden door nieuwe gasten
  • Top of mind te blijven bij vaste gasten
social media horeca uitbesteden kosten nederland belgie
Social media is één van de allerbelangrijkste ingrediënten voor de groei van ons horecabedrijf. Facebook en Instagram zijn de voordeur voordat gasten onze fysieke voordeur binnenlopen. Het Lekker Sociaal Media-team zorgt ervoor dat onze online etalage er altijd spik en span uitziet. Dat scheelt ons heel veel tijd. Of je het nu zelf gaat doen of uitbesteedt, het is een extra kans om je zaak in de kijker te spelen en gasten aan je te binden. En dat is precies wat je als horecaondernemer wil, toch?!’
beste horeca social media bureau nederland belgie 5
Fianne Huisman - Tijm Utrecht
Social media is onderdeel van onze totaalstrategie. Lekker Sociaal Media helpt ons om zichtbaar te blijven op Instagram en Facebook. Het voordeel van social media is dat we daar gemakkelijk nieuwe doelgroepen bereiken. Hemelse Modder bestaat al lang, en de groep vaste gasten is aan het verouderen [..] en we merken nu dat daar, dankzij onze social accounts en de tips en tools van Lekker Sociaal Media, verandering in komt!
beste horeca social media bureau nederland belgie 6
Quintin Haak - Hemelse Modder Amsterdam

Download vrijblijvend onze brochure

Je ontvangt direct een overzicht van onze werkwijze en prijzen.

Voor ieder budget een social pakket!

Of je nu een startend of gevestigd horecaondernemer bent; met heldere doelen en de juiste kennis kun je social media marketing efficiënt en betaalbaar houden. We horen graag waar je behoefte aan hebt en stellen een social media pakket samen dat bij jouw doelen en budget past. Je kunt al starten vanaf 99 euro per maand!
horeca social media uitbesteden nederland kosten 6

Vergroot meteen je eigen social kennis.

Horecabedrijven kunnen social media het beste zelf doen. Wij helpen graag wanneer social media zelf doen niet lukt, maar leren jou en je team on the job hoe social media voor horeca werkt.  Als het goed is hebben jullie ons snel niet meer nodig. 😃

horeca-social-media-uitbesteden-1

Download vrijblijvend onze brochure

Je ontvangt direct een overzicht van onze werkwijze en prijzen.

Video Aspect Ratio: 9:4

Uitdagingen waar we graag aan werken!

horeca restaurant fotograaf foodstyling boeken 1

Doelgroep verjongen

De gastenkring van jouw restaurant of café is wat ouder en vul je graag aan met jonger publiek.
horeca restaurant fotograaf foodstyling boeken 1

Meer gasten uit (de rest van) de stad

Jouw horecazaak zit aan de rand van de stad of zelfs in een natuurgebied. Je wil ontdekt worden door meer gasten dan alleen natuurlijke aanloop.
horeca restaurant fotograaf foodstyling boeken 1

Verschillende arrangementen promoten

Bij jou komen gasten in hun vrije tijd, maar ook zakelijk of met groepen. Die verschillende arrangementen wil je optimaliseren in je marketing.
horeca restaurant fotograaf foodstyling boeken 1

Nieuw menu promoten

Jullie presenteren binnenkort een nieuw menu of zetten af en toe een nieuw gerecht op de kaart. Je wil dat gasten op de hoogte zijn.
horeca restaurant fotograaf foodstyling boeken 1

Uitstraling actualiseren en professionaliseren

De afgelopen tijd hebben jullie de uitstraling van de zaak en het menu aangepast. Met deze branding willen jullie nieuwe gasten aanspreken.

Het opzetten en leiden van een horecazaak vereist veel tijd en energie. Ik merkte dat bij mij social media niet bovenaan de lijst kwam te staan. Wel geloof ik dat een sterk social media kanaal en de community die je ermee opbouwt essentieel is om succesvol te zijn als horecaondernemer. De samenwerking met de dames van Lekker Sociaal biedt echt een uitkomst. Zij pakken Social media professioneel aan en helpen om een community te creëren rondom jouw zaak. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat ze de ruimte geven om een eigen tone of voice te creëren, zodat wat zij doen heel erg past bij mijn zaak. 

Rutger Witte - Eigenaar restaurant en wijnbar Clos

De samenwerking was super fijn. Sinds de samenwerking hebben we meer dan 58.000 unieke views op Facebook en 66.000 hits op Instagram. Ook onze volgers groeien lekker. Super blij mee, Lekker Sociaal Media nam echt het werk uit mijn handen en dacht met ons mee. De posts waren altijd uniek en helemaal in onze stijl en maandelijks hadden we een overleg om de uitkomsten en strategie te bespreken. 

Mascha Mascini - Eigenaar restaurant Soesterdal

Download vrijblijvend onze brochure

Je ontvangt direct een overzicht van onze werkwijze en prijzen.