arrow_drop_up arrow_drop_down

Wij specialiseren ons in social media voor horeca &  gastvrijheid online.

De on- en offlinewereld worden steeds meer één. Uit recent onderzoek blijkt zelfs dat 75% van de horecagasten online een keuze maakt voor een restaurant of café. Ze zoeken naar mooie zaken via Google of zien ze op social media voorbij komen en bezoeken de Instagram of Facebookpagina van de zaak om te bepalen of de sfeer is wat ze zoeken. (Bron: Restaurant Monitor 2020)

Als horecaondernemer ben jij gespecialiseerd in gastvrijheid in de zaak. Je weet precies welke beleving je gasten mee wil geven en hoe je ze blij en als ambassadeur naar huis laat gaan. 

Als specialisten in gastvrijheid online vullen wij je aan. Wij creëren en optimaliseren contactmomenten met gasten als ze niet bij je in de zaak zijn. Als ze bijvoorbeeld in de trein naar werk zitten en bedenken waar ze het weekend uit eten gaan, of als ze een locatie zoeken voor een gezellige verjaardagsborrel. 

Door op die momenten goed zichtbaar te zijn op social media wordt jouw zaak top of mind bij je gasten. We helpen je zaak te promoten bij nieuw publiek en zorgen ervoor dat je top of mind blijft bij je gasten, zodat ze vaker bij je binnen stappen. 

Is er reuring online én bij je in de zaak? Dan is ons werk geslaagd! 

7+

Onze experts hebben al ruim 7 jaar ervaring met online gastvrijheid. 
65.000+
We bouwden in 5 jaar o.a. een eetclub met 65.000 volgers op social media.
1000+
Meer dan 1.000 horecaprofessionals ontvangen wekelijks onze e-mail updates.
500+
De afgelopen tijd hebben we ruim 500 horecaprofessionals getraind in online gastvrijheid.

Leuke plaatjes zijn niet genoeg!

  Onze kennis en ervaring komt niet zomaar uit de lucht vallen. De afgelopen vijf jaar hebben we gewerkt aan Waar Nederland Eet: met ruim 65.000 Instagramvolgers en 40 redacteuren ondertussen de grootste en snelstgroeiende eetclub van Nederland. 

  Toen we begonnen was er nog maar weinig bekend over communicatie via Het Internet. In de avond- en weekenduren leerden we over copywriting, fotograferen, websites bouwen, netwerken en sales online. 

  Nu vijf jaar laten weten we uit eigen ervaring hoe de online wereld werkt, hoe je de social media kanalen van jouw restaurant of café kan laten groeien en gasten kunt motiveren bij je binnen te stappen.

  En ja, mooie foto's zijn daarbij belangrijk, maar als je gasten op social media wil aantrekken is het niet genoeg. Daarvoor heb je een strategie nodig, waarvan je weet dat hij werkt.

  Wij hebben hard gewerkt om die methode voor de horeca te creëren. Die methode noemen we de Social Succesformule en heeft zich in de praktijk ondertussen bewezen. We zijn het enige social media bureau voor horeca dat met deze, of überhaupt een duidelijke strategie, werkt.

  Die methode leren we je als je lid wordt van Lekker Gastvrij Online en het fijne is: je kunt de service 30 dagen gratis uitproberen. 

Wij helpen je om een grote stap te maken met de groei op social media. Zodat je méér volgers en méér gasten krijgt. 

Binnen ons team hebben we allemaal een ander specialisme.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Social media geeft een extra dimensie aan de customer journey van jouw ideale gast. Door social media slim in te zetten word je de populairste horecazaak van de buurt."
Floor Eizema - Growth hacker & Social Media Specialist
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Het is de kunst om de sfeer van je zaak op zo'n manier te vertalen dat gasten online de ervaring in in je zaak al meekrijgen en enthousiast worden."
Gwen André de la Porte - Content Creative & Editor Lekker Gastvrij Online Magazine
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ik vind het een eer om de sfeer van restaurants en cafés op zo'n manier vast te leggen, dat het voor de kijker voelt alsof ze erbij zijn."
Stefanie Brinkman - Fotograaf
Ms. Nameless
Add Your Stars

Online succes hoort geen geheimen te kennen. Daarom delen we ze.

>> Hoe krijg ik witregels tussen mijn teksten op Instagram?
>> Is het slim om een zakelijk en privé-account te hebben?
>> Welke tool gebruiken jullie om social media posts in te plannen?
>> Hoe krijg ik meer volgers?

De online wereld is nogal een doolhof. Nergens op het internet vind je een plek waar je met al je social media vragen terecht kan. Met als resultaat dat je vaak uren moet zoeken naar inspiratie en kennis die je kunt gebruiken voor jouw horecazaak. Met gratis tutorials op Youtube en blogs krijg je iedere keer hoop op nieuwe informatie, maar steeds als het écht interessant werd schermen de influencers en marketingbureau's hun geheimen af. Bang voor extra concurrentie. 

Wij geloven we niet in concurrentie. We denken dat de wereld groot genoeg is en iedereen daar met zijn of haar eigen unieke talenten en karakter een waardevolle plek inneemt. De weg naar succes zou geen geheimen moeten kennen en voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Daarom hebben we de plek waar we zelf al de afgelopen jaren naar verlangden, en waarvan we denken dat hij ook waardevol is voor jou, gecreëerd. We noemen het Lekker Gastvrij Online.

Al onze opdrachtgevers ver(drie)dubbelden binnen 6 maanden hun bereik op social media en zelf groeiden wij met onze eetclub Waar Nederland Eet binnen 5 jaar naar een bereik van 65.000 volgers.

Binnen de Lekker Gastvrij Online omgeving zijn we volledig open over de strategieën die we daarvoor gebruiken, zodat jij ze zelf ook kunt toepassen. Lekker Gastvrij Online is alles wat jij nodig hebt om te gaan groeien op social. Om het populairste restaurant van de buurt te worden. 

Social media, en gastvrijheid online in het algemeen, is geen rocket science. Wij maken online gastvrij zijn makkelijk voor iedereen, ook voor jou. Zie ons als je virtuele social media collega's en onderdeel van je team! 

Social media is zo veel meer dan leuke plaatjes posten. Het is de plek waar je met gasten communiceert als ze niet in je zaak zijn, zodat je altijd top of mind bent.

Ok, leuk! Hoe kan ik met jullie werken? 👇🏼

Voordeligste keuze

Lekker Gastvrij Online

49
Per maand
 • Do it yourself
 • 30 Rechtenvrije social media foto's
 • 30 Templates voor creatieve teksten
 • Professioneel campagneplan
 • Begeleiding door experts in de online community 
 • Maandelijks opzegbaar

Lekker Gastvrij Premium

v.a.

699
Per maand
 • Volledig ontzorgd
 • 30 Professionele foto's van jouw zaak
 • 30 Unieke creatieve teksten 
 • Posts inplannen en monitoren
 • Persoonlijk en professioneel campagneplan
 • Persoonlijke begeleiding en contact
 • BONUS: PR strategie & acties voor social media
 • Kwartaalcontract

Of download eerst ons gratis E-book: De 10 Beste Social Media Apps voor Horeca!

Wil je social media zelf doen?  Voorkom dat je nieuwe volgers en gasten misloopt door niet dezelfde fouten op Facebook en Instagram te maken als 70% van de horecazaken. Met deze apps verbeter je direct je fotografie, hashtags en planning.