arrow_drop_up arrow_drop_down

Wij helpen je om een grote stap te maken met de groei op social media. Zodat je méér volgers en méér gasten krijgt. 


Daarnaast runnen we een eetclub met 65.000 volgers op social media en weten we uit eigen ervaring hoe je online een trouw publiek opbouwt. Nu helpen we jou om datzelfde te doen.

7+

Onze experts hebben al ruim 7 jaar ervaring met online gastvrijheid. 
65.000+
We bouwden in 5 jaar o.a. een eetclub met 65.000 volgers op social media.
1000+
Meer dan 1.000 horecaprofessionals ontvangen wekelijks onze e-mail updates.
500+
De afgelopen tijd hebben we ruim 500 horecaprofessionals getraind in online gastvrijheid.

Wij zijn experts in gastvrijheid online

Aansprekende social media kanalen zijn bij 75% van de restaurantbezoeken leidend in de keuze voor een restaurant of hotel. (Bron: Restaurant Monitor 2020) Maar hoe laat je gasten via social media de fijne sfeer in de zaak zien? Hoe maak je foto's die recht doen aan het talent van de chef? Met welke teksten motiveer je gasten om bij je binnen te stappen?


Met Lekker Sociaal Media zijn we gespecialiseerd in gastvrijheid online. Met ons team van strategen, tekstschrijvers, fotografen, videomakers en community managers helpen we je om jouw zaak via social media te promoten bij nieuw publiek en zorgen ervoor dat je top of mind blijft bij je gasten. Reuring online? Dan is ons werk geslaagd! 

Floor Eizema
Campagne strateeg
Stefanie Brinkman
Fotograaf
Gwen André de la Porte
Content Creative
Roos Volkers
PR & Content Creative
Yara van Dee
Content Creative
Simone Boeren
Fotograaf

Social media is zo veel meer dan leuke plaatjes posten. Het is de plek waar je met gasten communiceert als ze niet in je zaak zijn, zodat je altijd top of mind bent.


Als je social media inzet met de Lekker Gastvrij Online methode word je moeiteloos het populairste restaurant of café in jouw buurt.  

Wij hebben allemaal jarenlange online én horeca ervaring

Al onze teamleden brengen bijna al hun vrije uren door in de horeca. We kennen elkaar namelijk van onze eetclub Waar Nederland Eet. Iedere dag delen we onze avonturen in de horeca door heel Nederland met 65.000 andere eetliefhebbers. 


We hebben die eetclub binnen 5 jaar zelf ontwikkeld tot de grootste en snelstgroeiende eetclub van Nederland. 


Toen we begonnen was er nog maar weinig bekend over communicatie via Het Internet. In de avond- en weekenduren leerden we bloggen, fotograferen, websites bouwen en netwerken online. En voor we het wisten ging er een nieuwe wereld voor ons open: die van online invloed. we weten uit eigen ervaring hoe we potentiële gasten via social media kunnen motiveren bij een restaurant of café binnen te stappen.

Nu helpen we jou om een grote stap te maken met de groei op social media. Zodat je méér volgers en méér gasten krijgt voor jouw restaurant, café of winkel. 

Wij zijn jouw virtuele social media collega's

Online gastvrijheid wordt voor de horeca steeds belangrijker. Wist je bijvoorbeeld dat social media bij 75% van de gasten leidend is in de keuze voor een restaurant of hotel? (Bron: Restaurant Monitor 2020) Instagram, Facebook, LinkedIn, e-mail en je website zijn daarmee stuk voor stuk belangrijke visitekaartjes voor je zaak.


Sinds de start van Waar Nederland Eet hebben we dagelijks contact met horecaondernemers, bakkers, slagers, cateraars en andere food professionals. We zien welke kansen zij online hebben en welke ze laten liggen.


Toch is social media, en gastvrijheid online in het algemeen, geen rocket science. Wij maken online gastvrij zijn makkelijk voor iedereen, ook voor jou! Zie ons als je virtuele social media collega's en onderdeel van je team! 

Ok, leuk! Hoe kan ik met jullie werken? 👇🏼

Voordeligste keuze

Lekker Gastvrij Online

49
Per maand
 • Do it yourself
 • 30 Rechtenvrije social media foto's
 • 30 Templates voor creatieve teksten
 • Professioneel campagneplan
 • Begeleiding door experts in de online community 
 • Maandelijks opzegbaar

Lekker Gastvrij Premium

v.a.

699
Per maand
 • Volledig ontzorgd
 • 30 Professionele foto's van jouw zaak
 • 30 Unieke creatieve teksten 
 • Posts inplannen en monitoren
 • Persoonlijk en professioneel campagneplan
 • Persoonlijke begeleiding en contact
 • BONUS: PR strategie & acties voor social media
 • Kwartaalcontract

Of download eerst ons gratis E-book: De 10 Beste Social Media Apps voor Horeca!

Wil je social media zelf doen?  Voorkom dat je nieuwe volgers en gasten misloopt door niet dezelfde fouten op Facebook en Instagram te maken als 70% van de horecazaken. Met deze apps verbeter je direct je fotografie, hashtags en planning.