lekker-gastvrij-online-brochure-download

Nu bekijken! Hét social media stappenplan voor jouw café-restaurant.

In samenwerking met Horecava

lekker-gastvrij-online-brochure
lekker-gastvrij-online-social-media-marketing-voor-cafe-restaurants

Herken je dit?

Als succesvolle café-restauranteigenaar wil je je onderscheiden van andere horecazaken in de buurt. Je vindt het belangrijk om up to date te blijven en te investeren in kwaliteit: mooie producten, gezellige aankleding en een waardevol contact met gasten. Alleen de social media van jouw café-restaurant is niet up to date. Dat voelt niet goed, want je wil graag:


  • Ontdekt worden door een jongere doelgroep 
  • Bekender worden in de omgeving
  • Doordeweeks meer reserveringen ontvangen 
  • Meer leuke sollicitaties aantrekken

Misschien herken je dit?

Dit zijn bij uitstek mooie social media doelstellingen voor jouw café-restaurant.

Met Lekker Gastvrij Online gaat het je lukken om social media makkelijk zelf te doen in maar 15 minuten per dag. Bekijk onze brochure en probeer onze social media tips, templates en 1-op-1 hulp gratis uit!

Wat andere horecaondernemers zeggen:

Ik raad het zeker aan
Al snel leerde ik bij Lekker Gastvrij Online hoe ik social media snel en makkelijk zelf kan doen. We merken dat de volgers iedere dag groeien. Ik zal het zeker andere horecaondernemers aanraden. Je leert hoe je het makkelijk zelf kan beheren.
lekker-gastvrij-online-review-colinde-restaurant-le-mirage
Colinde - Restaurant Le Mirage
Geniaal de templates!
Gaat goed, werkt super makkelijk via de social media templates die we ontvangen. Die templates zijn geniaal. Ik kan kleine aanpassingen doen en snel een social media bericht plaatsen.
lekker-gastvrij-online-review-nick-meerdink
Nick - Steakhouse Het Genot
3x Zoveel volgers
Door onze samenwerking met Lekker Sociaal Media ziet onze Instagram feed er top uit en is ons volger aantal in een jaar tijd bijna verdriedubbeld!
lekker-gastvrij-online-review-stek-amsterdam-liselotte
Liselotte - Stek Amsterdam
Horecava - Lekker Gastvrij Online brochure

Bekijk hier onze gratis brochure en ontdek jouw social media stappenplan!

Bekijk onze gratis brochure en ontdek hoe je in maar 15 minuten per dag de social media van jouw café-restaurant zelf kunt beheren.
team-lekker-sociaal-media

Specialisten in social media voor horeca

    Lekker Sociaal Media is hét social media bureau voor horeca in Nederland en Vlaanderen voor horecaondernemers die social media graag zelf of samen met het team willen doen in zo min mogelijk tijd.  


    Met de begeleiding van onze social media specialisten kan ieder horecabedrijf meer volgers, meer gasten en leuk personeel aantrekken via social media in maar 15 minuten per dag. Een duur social media bureau is niet meer nodig.


    Lekker Sociaal Media is er om jou als horecaondernemer te helpen de kansen van social media te benutten. Dat doen we in samenwerking met Horecava en via ons social media marketingprogramma Lekker Gastvrij Online.