Boost je bestellingen via social media. Start vandaag nog!

✅ Coronaproof

✅ Alleen voor horeca

✅ Makkelijk zelf uit te voeren

✅ Direct in je mailbox


Start vandaag en ontvang gratis een bonus e-book met nog eens 14 slimme social media posts voor tijdens de lockdown t.w.v. 25 euro.

Social media plan voor afhalen en bezorgen in de horeca.

Ontdek het geheim: start met verkopen via social media tijdens deze tweede horeca lockdown!

Online verkopen zonder dat je er 100% klaar voor bent? Het kan echt! En juist in deze onzekere tijd is het de enige manier om het aantal bestellingen van je take-out & delivery menu te boosten.


Toch zien we sommige ondernemers en professionals in de horeca op dit moment met van alles bezig zijn, behalve met wat echt belangrijk is: het werven van gasten. Om te voorkomen dat de bestellingen van jouw restaurant of café wekenlang stilliggen hebben we wat bijzonders voor je: vandaag nog zet je jouw zaak online op de kaart! Hoe? Door slim te posten en groeien op social media. Want als je gasten op dit moment ergens zijn is het online.

 

In deze speciale editie van Lekker Gastvrij Online vind je:

  • een hele maand aan social content voor Take-out & Delivery.
  • een kant en klaar stappenplan voor meer gasten via social media.


Of je nu veel of weinig ervaring hebt met social media, dit stappenplan werkt voor jou!

 

Normaalgesproken is Lekker Gastvrij Online alleen toegankelijk voor vaste leden, maar nu de maatregelen nog even blijven maken we voor één keer een uitzondering. 

 

Start vandaag nog en ontvang gratis een bonus e-book met nog eens 14 slimme social media posts voor tijdens de lockdown t.w.v. 25 euro! Na je aanmelding kun je direct starten. Haal het maximale uit deze tijd en start met verkopen via social media. 💪🏻

Floor Eizema growth hacker social media horeca
"We vragen 79 euro voor het e-book om tegemoet te komen in onze kosten. Als toeleverancier van de horeca worden ook wij geraakt. De bijdrage van 79 euro helpt ons de coronaperiode door. Zo kunnen wij horecazaken blijven ondersteunen. Daarvoor alvast ontzettend veel dank!"
Floor Eizema - Eigenaar Lekker Sociaal Media & Growth hacker voor horeca

Blijf tijdens de hele horeca lockdown top of mind bij gasten en verkoop je to go & delivery menu via social media!

De samenwerking met Lekker Sociaal biedt echt een uitkomst. Zij pakken Social media professioneel aan en helpen om een community te creëren rondom jouw zaak. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat ze de ruimte geven om een eigen tone of voice te creëren, zodat wat zij doen heel erg past bij mijn zaak.

Rutger Witte - Restaurant & wijnbar Clos

Mijn samenwerking met Lekker Sociaal Media is super fijn. Wij hebben sinds de samenwerking meer dan 58.000 unieke views op Facebook en 66.000 hits op Instagram. Ook onze volgers groeien lekker. Super blij mee, ze nemen echt het werk uit mijn handen en denken met ons mee.

Mascha Mascini - Restaurant Soesterdal

Lekker Sociaal Media heeft ons geholpen om echt een brand te worden. Met content die goed bij de Couscous Bar en onze doelgroep past. We groeiden zo binnen korte tijd van ongeveer 800 volgers naar nu ruim 4.000 volgers en plaatsen nog steeds met veel plezier berichten op social media.

Samira Dahmani - Couscous Bar

Dit vind je in het kant en klare 
social media plan voor Take-out & Delivery:

Creatieve teksten

    Copywriting is hartstikke lastig. Zeker op dit moment. Je wil de juiste tone of voice kiezen en vooral niet het verkeerde posten. Daarbij heb je na een lange dag werken niet altijd inspiratie. De creatieve teksten maken het je makkelijk om binnen één minuut een goede tekst te posten.

    Wij zetten ze voor je klaar. Jij hoeft alleen nog maar de open ruimtes in te vullen. Easy peasy!

Rechtenvrije foto's

Soms heb je even geen goede foto voorhanden. Daarom sturen we je een rechtenvrije horecafoto voor bij alle social media posts. 

Wil je liever foto's van je eigen restaurant of café plaatsen? Dat kan natuurlijk! We geven je bij iedere post een simpele tip om zelf snel een goede foto te maken, die opvalt bij vaste en nieuwe gasten.

Kant en klaar stappenplan

Je krijgt toegang tot onze Social Succesformule: een simpel 4-stappenplan, waarmee je top of mind blijft bij vaste gasten en je netwerk van gasten verder uitbreidt. Het enige wat je hoeft te doen is de stappen in het plan te volgen. Dan weten we zeker dat je vaker ontdekt wordt en meer bestellingen krijgt!

Dit social media plan is geschikt voor het verkopen van:

Krijg voor 79 euro nu direct toegang tot jouw social media plan voor Take-out & Delivery.

Met dit social media plan weten we zeker dat het je gaat lukken om top of mind te blijven bij gasten en via social media te verkopen. 

Social media plan voor afhalen en bezorgen in de horeca.

arrow_drop_up arrow_drop_down