arrow_drop_up arrow_drop_down

Bouw in 2021 een grote fanclub voor jouw restaurant of café met een simpel social media plan!

2021 is het jaar om weer gas te geven. 🙌🏻 Dit is het moment om te gaan groeien op social media en een fanclub te bouwen die je door dik en dun steunt. Laat die gasten maar komen! Of je wel of geen ervaring hebt met social media, het simpele stappenplan van Lekker Gastvrij Online werkt voor jou.

Aan de slag? Met een jaarabonnement bespaar je meteen €500, ontvang je Lekker Gastvrij Online iedere maand automatisch in je mailbox én krijg je toegang tot alle voorgaande edities van Lekker Gastvrij Online!

Krijg iedere maand toegang tot:

Een super simpel actieplan

Social media voor horeca is geen rocket science. Je hebt alleen wel goede ideeën en een strategie nodig. Daarom sturen we je iedere maand een kant-en-klaar actieplan om jouw restaurant of café op social media te promoten bij nieuw publiek én top of mind te blijven bij vaste gasten.

Daarvoor hebben we namelijk een super simpel systeem ontwikkeld: de Social Succesformule. Volg (samen met je team) de stappen en zie hoe jouw bereik en fanclub steeds meer groeit!

-

Schrijf als een pro met onze creatieve teksten.

  Copywriting is hartstikke lastig. Zeker als je vaak op social media wil posten. Na een lange dag werken heb je niet altijd inspiratie. Onze creatieve teksten maken het je makkelijk om in een handomdraai een goede tekst te te posten. Iedere maand sturen we je een nieuwe contentkalender vol sterke teksten. ✌🏼

-

Altijd toegang tot rechtenvrije horecafoto's.

Soms zoek je een foto voor op de website, op Instagram of voor een advertentie in Facebook. De makkelijkste manier om een goede foto te vinden is Google, maar... op de foto's die je daar vindt zit meestal copyright. Je mag die foto's niet zomaar gebruiken en riskeert zelfs een boete als je het wel doet. 


Daarom krijg je bij Lekker Gastvrij Online toegang tot onze bibliotheek aan rechtenvrije horecafoto's, zodat je die vrij kunt gebruiken. Waar je ook maar wilt. Onze fotobibliotheek wordt iedere maand groter, dus voor bijna elke gelegenheid is er wel een goede foto te vinden.
-
Zo lanceer je een nieuw restaurant menu op social media.

Wissel kennis en ervaring uit met andere horecaprofessionals.

Wanneer je je aanmeldt voor Lekker Gastvrij Online, krijg je automatisch toegang tot een online community met horecaprofessionals van restaurants, hotels en cafés door heel Nederland die stuk voor stuk willen groeien op social media. Wissel samen ervaringen uit, stel elkaar vragen en ontvang hulp waar je het nodig hebt. De experts van Lekker Sociaal Media zijn ook aanwezig in de community om al je vragen te beantwoorden.

-
Super inspirerend! Wauw! Ik ben zo blij dat jullie op mijn pad gekomen zijn. Ik ben maar pas begonnen en dit geeft me nog meer motivatie om door te zetten!
Memla - Memla's Kitchen

Ik krijg echt leuke reacties op de posts elke keer. Zo leuk om te zien! 

Het meest fijne vind ik dat ik niet elke keer zo over de teksten hoef 

na te denken. 

Christine - De Brasserie Meppel

Dit programma is precies wat ik al een tijdje zocht! Super blij mee...nu al. Het borrelt meteen al lekker. Ik heb super veel zin om het te gaan gebruiken. Super tof dat jullie dit opgezet hebben!
Joyce

Over ons...

  Onze social media kennis en ervaring komt niet zomaar uit de lucht vallen. De afgelopen vijf jaar hebben we gewerkt aan Waar Nederland Eet: met 70.000 Instagramvolgers en 40 redacteuren ondertussen de grootste en snelstgroeiende eetclub van Nederland. 

  Toen we begonnen was er nog maar weinig bekend over social media. In de avond- en weekenduren leerden we over copywriting, fotograferen, websites bouwen, netwerken en sales online. 

  Nu vijf jaar laten weten we uit eigen ervaring hoe de online wereld werkt, hoe je de social media kanalen van jouw restaurant of café kan laten groeien en gasten kunt motiveren bij je binnen te stappen.

  En ja, mooie foto's zijn daarbij belangrijk, maar als je gasten op social media wil aantrekken is het niet genoeg. Daarvoor heb je een strategie nodig die altijd werkt.

  Die strategie hebben we zelf ontwikkeld: de Social Succesformule. We laten je strategie graag zien als je lid wordt van Lekker Gastvrij Online. 

1. Meld je aan

Je ontvangt direct creatieve social media content in je mailbox. 💌  Ready to go! Je krijgt ook 24/7 toegang tot onze experts via de online community en effectieve social media tips voor horeca. We zijn er om je te helpen!

2. Post de foto's en creatieve teksten

Je krijgt toegang tot onze rechtenvrije fotobibliotheek, zodat je altijd goede foto's hebt. Gebruik ze direct of maak ze makkelijk na in jouw zaak met onze fotografietips.


Daarbij sturen we je iedere maand nieuwe, creatieve social media teksten. Je zit nooit meer zonder inspiratie.

3. Volg het actieplan

Iedere maand krijg je toegang tot een actieplan op een actueel thema. Denk bijvoorbeeld aan: Hoe krijg je er snel 500 volgers bij? Hoe promoot ik het nieuwe menu? Hoe krijg ik overdag meer gasten? Hoe maak ik een sterke advertentie? Volg de stappen en zie hoe jouw bereik en fanclub steeds meer groeit!

Lekker Gastvrij Online is een goede oplossing voor:

Maar...posten straks niet alle horecazaken hetzelfde?

Je wil natuurlijk niet precies hetzelfde posten als je buurman, dat begrijpen we. Jouw restaurant of café is uniek! De foto's en teksten die we je sturen zijn dan ook zo gemaakt dat je ze makkelijk kunt personaliseren. Ze laten je jouw eigen verhaal vertellen.  Je gebruikt onze creatieve content als template en maakt er in een handomdraai zelf een unieke post van.


Daarbij laten we op dit moment niet meer dan 250 horecazaken toe, en omdat Nederland op dit moment tienduizenden horecagelegenheden telt is de kans dat je buurman dezelfde content gebruikt heel klein.

Horeca social media posts
Van €79-
voor €37,- per maand

Ontvang nu ruim € 500,- korting op het Lekker Gastvrij Online jaarabonnement!

Wil je daarna lid blijven? Dan hoef je niets te doen. Je lidmaatschap loopt automatisch door. Toch liever opzeggen? Stuur ons voor het einde van het abonnement een e-mail op contact@lekkersociaalmedia.nl.

BONUS

Start je met het jaarabonnement? Naast ruim €500 euro korting krijg je ook toegang tot alle voorgaande edities van Lekker Gastvrij Online!

Twijfel je nog een beetje?

Dan willen we je vertellen dat het ons doel is om jouw horecazaak (extra) succesvol te maken, te beginnen bij social media. Daar kunnen we je alleen bij helpen als je Lekker Gastvrij Online uitprobeert. Je hebt niets te verliezen, alleen extra volgers en gasten te winnen. 

We hopen je snel te zien binnen Lekker Gastvrij Online. 

Team Lekker Sociaal Media

Ervaring

Eva van Bar Hendrix & Café Cómodo

"Ik ben Lekker Gastvrij Online gaan gebruiken vanaf het moment dat de horeca eindelijk weer open mocht afgelopen juni! De posts die Lekker Gastvrij Online destijds deelde waren actueel en hadden hier dan ook veel mee te maken. Dit was erg fijn, zodat ik houvast had hoe ik bijvoorbeeld de coronaregels online kon communiceren met onze gasten, zonder er zelf te lang en veel over na te moeten denken! Ik kreeg super veel inspiratie van de posts uit Lekker Gastvrij Online. Per dag heb je kant-en-klare teksten en foto's klaarstaan, die je zo kunt overnemen in je social media planning. Zelf verander ik wel het een en ander aan de tekst op het meer passend te maken voor ons café en restaurant, maar het is steeds de bron geweest van de posts tot nu toe. 

Je ziet aan alles dat de mensen van Lekker Sociaal Media professionals zijn. Alle geschreven teksten voor de posts zijn zo pakkend, vernieuwend en leuk! De foto's zijn ook mooi en van hoge kwaliteit. 

Wat ook ontzettend fijn is, is dat op het platform altijd vragen gesteld kunnen worden. Privé, maar ook publiekelijk binnen de online community waar experts en deelnemers van lekker sociaal media samenkomen om elkaar te helpen. Ook zijn er live calls ingepland waar je aan kan deelnemen om vragen te stellen over online marketing, en video's opgenomen met tips en tricks - allemaal super leuk en handig!

Naast de kant-en-klare teksten en foto's zijn er dus ook super veel tips en lessen, waarmee je zelf jouw socials professioneel leert bij te houden. De teksten zijn er bijvoorbeeld op gemaakt om meer volgers te krijgen op jouw Instagram- en Facebookpagina, en van je volgers gasten te maken!

Lekker Gastvrij Online is de service die ik aanraad aan iedereen binnen de horeca die geen tijd heeft zelf zijn social media kanalen bij te houden. Social media is zo ontzettend belangrijk, in deze tijden al helemaal, dus gebruik en goed, en werk met deze toppers!".


Eva

Bar Hendrix en Café Cómodo in Amsterdam

Loop je toch ergens vast? Ons team staat 24/7 voor je klaar. We beantwoorden al je vragen in de online community. Daar kun je samen met andere horecaprofessionals van ons en elkaar leren. We doen het samen!

Floor
Social Media Specialist & Growth Hacker
Stefanie
Fotograaf
Gwen
Content Creative
Roos
PR & Content Strateeg