arrow_drop_up arrow_drop_down

Bekijk de video en breek met jouw restaurant of café door op social media!

Wil je meer volgers op social media? En meer gasten in je horecazaak? Met Lekker Gastvrij Online word je moeiteloos het populairste restaurant van de buurt. Voor maar 49 euro per maand.


Maar liefst 75% van je gasten kiest een restaurant op social media. Maar wat moet je posten? Met Lekker Gastvrij Online ontvang je iedere maand 30 foto's en 30 teksten, waarmee je top of mind blijft bij je gasten.


Ook krijg je toegang tot de Social Succesformule, waarmee je steeds weer ontdekt wordt door nieuw publiek. En als je een vraag hebt zit ons team klaar om je te helpen.


Voorkom de fouten, waarmee je 75% van je gasten misloopt. Word Lekker Gastvrij Online!

Alleen t/m vrijdag 🚨 Mega Voordeel 🚨 Krijg 2 maanden Lekker Gastvrij Online voor de prijs van 1!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

BEWIJS 🙌🏻
Dat deze formule de socials van vele horecazaken al heeft verbeterd!

Het is onze missie om couscous in alle keukens in Nederland te brengen en Lekker Sociaal Media heeft ons geholpen om echt een brand te worden. Om na te denken over content die goed bij de CousCous Bar en onze doelgroep past. We groeiden zo binnen korte tijd van ongeveer 800 volgers naar nu ruim 4.000 volgers en plaatsen nog steeds met veel plezier berichten op social media.

Samira Dahmani - Eigenaar De CousCous Bar 

Social media is een vak waar consistentie key is. Met het team van Lekker Sociaal Media is het fijn snel schakelen en ik merk dat er een goede respons is op de online content. Iets wat we er normaal 'bij' deden krijgt nu de aandacht die het verdient. In deze tijden is online presence zeer belangrijk, dus we gaan hier zeker mee door.

Remi Oerlemans - Eigenaar Borrl Kitchen Deli
"Voor mijn restaurant De Kop van Oost in Amsterdam werk ik al meer dan een halfjaar samen met Lekker Sociaal Media. Het team is persoonlijk betrokken, kundig en betrouwbaar. Ze weten waar ze het over hebben en zorgen voor continuïteit in een hectisch bestaan als ondernemer. Door de samenwerking is de social media van De Kop een stuk professioneler geworden en hebben we sinds de start van onze samenwerking ruim 1000 volgers erbij en zijn we bijna verdubbeld! Zonder twijfel raad ik Lekker Social Media aan, stop met aanmodderen en zet de stap naar een professionele online zichtbaarheid!"
Boudewijn Siliakus - Eigenaar restaurant De Kop van Oost

Hoe zou het zijn als je straks de Go To horecazaak van de buurt bent?

  De coronaperiode laat zien dat het hebben van de gunfactor super belangrijk is voor horeca. Instagram, Facebook en LinkedIn zijn de uitgelezen media om een persoonlijke relatie met je gasten op te bouwen en die goodwill te creëren. 75% van de gasten geeft zelfs aan een horecazaak te kiezen op basis van social media. Het is daarmee een krachtig fundament, waarmee je meer mensen kunt bereiken en hen kunt bewegen bij je binnen te stappen. 

Stel je voor: Hoe zou het voor je zijn als je straks de Go To horecazaak van de buurt bent? Wat zou er dan gebeuren? En hoeveel is dat je waard?

Lekker Gastvrij Online is dé low cost oplossing voor alle horecaondernemers, iedere marketeer en elk horecabedrijf dat top of mind wil worden bij gasten en nieuw publiek.

Wij helpen je om een grote stap te maken met de groei van jouw restaurant of café op social media. Zodat je méér volgers en méér gasten krijgt. 

Voor hetzelfde bedrag als twee flessen wijn. 🍾🍾 Je hebt geen duur social media bureau meer nodig om succes te hebben. Je kunt social media nu makkelijk zelf doen!


Floor Eizema
Growth hacker & Social media strateeg voor horeca


Meer bewijs dat Lekker Gastvrij Online de social media marketing van horecaondernemers en marketeers makkelijker maakt. 

Super inspirerend! Wauw! Ik ben zo blij dat jullie op mijn pad gekomen zijn. Ik ben maar pas begonnen en dit geeft me nog meer motivatie om door te zetten!
Memla - Memla's Kitchen

Ik krijg echt leuke reacties op de posts elke keer. Zo leuk om te zien! 

Het meest fijne vind ik dat ik niet elke keer zo over de teksten hoef 

na te denken. 

Christine - De Brasserie Meppel

Dit programma is precies wat ik al een tijdje zocht! Super blij mee...nu al. Het borrelt meteen al lekker. Ik heb super veel zin om het te gaan gebruiken. Super tof dat jullie dit opgezet hebben!
Joyce

Begint het bij jou ook te borrelen? Instappen is super makkelijk!👇🏼

1. Meld je aan!

Je ontvangt direct creatieve social media content in je mailbox. 💌 Ready to go! Je krijgt ook 24/7 toegang tot onze experts via de online community en effectieve social media tips voor horeca. We zijn er om je te helpen!

2. Ontvang  30
foto's

We sturen je iedere maand 30 rechtenvrije horecafoto's, zodat je altijd een fijne voorraad hebt. Gebruik ze direct of maak ze makkelijk na in jouw zaak met onze fotografietips.

3. Ontvang 30 templates voor creatieve teksten

Daarbij sturen we je ook iedere maand 30 templates voor creatieve social media teksten. Je zit nooit meer zonder inspiratie. Kopieer de tekst en vul de open ruimtes in. Je post staat super snel online!

Loop je toch ergens vast? Ons team staat 24/7 voor je klaar. We beantwoorden al je vragen in de online community. Daar kun je samen met andere horecaprofessionals van ons en elkaar leren. We doen het samen!

Floor
Campagnestrateeg
Stefanie
Fotograaf
Gwen
Content Creative
Roos
PR & Content Strateeg
7+
Onze experts hebben al ruim 7 jaar ervaring met online gastvrijheid. 
65.000+
We bouwden in 5 jaar o.a. een eetclub met 65.000 volgers op social media.
1.000+
Meer dan 1.000 horecaprofessionals ontvangen wekelijks onze e-mail updates.
500+
De afgelopen tijd hebben we ruim 500 horecaprofessionals getraind in online gastvrijheid.

LET OP!

Leuke plaatjes posten is niet genoeg. Je hebt een methode nodig waarmee je systematisch groeit en van volgers gasten maakt.

Wij zijn het enige social bureau dat daar een methode voor ontwikkeld heeft. Onze Social Succesformule is de toegang naar meer volgers en meer gasten via social media.Misschien heb je ons ook al in de media voorbij zien komen? We werden onlangs namelijk geïnterviewd door:

-
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
-
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

-

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
-
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
89,-
49,-

Start Lekker Gastvrij Online nu tijdelijk met Mega Voordeel: krijg 1 maand gratis!

 • Exclusief Lekker Gastvrij Online Lidmaatschap
 • Social media makkelijk zelf doen
 • 2x 30 Rechtenvrije social media foto's
 • 2x 30 Templates voor creatieve teksten
 • 60 Dagen toegang tot onze unieke  3C Social Succesformule
 • Online begeleiding door ons social media team
 • Kennis uitwisselen met andere horecaprofessionals
 • Groeiplan: Binnen 4 weken 500 volgers erbij! (Nu direct)
 • Salesplan: maak van die 500 volgers betalende gasten! (Op 15 Juli)


Na een vaste periode van 60 dagen kun je Lekker Gastvrij Online opzeggen wanneer je wil.


Heb je nog een extra liefdevol duwtje in de rug nodig? 😘

Dan willen we je vertellen dat het ons doel is om jouw horecazaak succesvol te maken. Om daarin te slagen is het van belang dat je de beslissing neemt dat jij ook echt naar een volgend niveau wil.


Ben je klaar om samen te werken met ons en onze tools? Gun jezelf dan een Lekker Gastvrij Online lidmaatschap.

Ja, ik ga voor meer volgers en méér gasten!

Misschien heb je vragen over of Lekker Gastvrij Online wel iets voor je is. Om je te helpen hebben we de meest gestelde vragen én antwoorden voor je op een rij gezet. Daar gaan we!

                                       

Lekker Gastvrij Online

Wat levert social media nou echt op?

Social media is geen get rich quick methode, maar social inzetten op onze - de Lekker Sociaal Media - manier is meebewegen met het internet en koploper zijn in Nederland. Je wordt de Go To horecazaak in jouw omgeving. Dat is een krachtig fundament, waarmee je meer mensen kunt bereiken en hen kunt bewegen bij je binnen te stappen. De Coronacrisis laat zien dat het hebben van de gunfactor super belangrijk is. Instagram, Facebook en LinkedIn zijn de uitgelezen media om een persoonlijke relatie met je gasten op te bouwen en die goodwill te creëren.Daarnaast geeft onderzoek aan dat social media kanalen van horecazaken op dit moment bij 75% van de gasten leidend in de keuze om binnen te stappen. (Bron: Restaurant Monitor 2020) Instagram, Facebook, LinkedIn, e-mail en je website zijn daarmee stuk voor stuk belangrijke visitekaartjes voor je zaak.Samengevat levert social media je nieuwe gasten, nieuwe businesskansen, nieuwe manieren om geld te verdienen en een podium om ontdekt te worden door de media op.

Is Lekker Gastvrij Online geschikt voor elke horecaprofessional?

Elke horecaondernemer of marketeer en elk bedrijf kan met social media zijn omzet en impact vergroten. Toch halen bepaalde ondernemers en marketeers het meest uit Lekker Gastvrij Online.Het is de online social media academie voor mensen die een prachtige zaak hebben en die een groter podium willen geven. Voor mensen die een verschil willen maken. Voor mensen die dromen van meer gasten, meer reuring, een maximale bezettingsgraad en meer online bestellingen. Het is een service voor mensen die dromen van meer vrijheid en minder zorgen. Voor mensen met inhoud. Die, of ze social media nu spannend vinden of niet, nieuwsgierig genoeg zijn om te onderzoeken wat er mogelijk is.Heel concreet is Lekker Gastvrij Online voor:

- Horecaondernemers. Startend en doorgewinterd.
- Horecamarketeers, die het maximale uit de zaak willen halen.
- Horecamedewerkers, die willen helpen bij de marketing.

Maar ook:

- Pioniers. Verkenners. Innovators. Mensen met een baanbrekend idee.
- Feelancers en ZZP'ers die diensten leveren aan de horeca.
- Als je online meer wil gaan verkopen, nu en in de toekomst.
- Of als je iemand wil ondersteunen in bovenstaande dingen.

Met de Lekker Gastvrij Online willen we meer horeca professionals inspireren om zichzelf en hun mooie zaak te laten zien. Juist nu online de enige manier is om contact te leggen en onderhouden met je gasten.Er is op dit moment zoveel positiviteit die nog onzichtbaar is. Zoveel mooie zaken die de wereld een betere, fijnere, meer inspirerende plek maken. En zo veel behoefte bij mensen om dat te zien. Er is een stille mediarevolutie gaande op social media en wij willen je helpen om samen met ons, je zaak het podium te geven die het verdient. We weten dat het werk waar jij je hart en ziel inlegt, nog veel meer impact mag maken dan nu het geval is.

Ik heb geen tijd om met social media bezig te zijn.

Het gevoel dat er al zoveel te doen is en je al overloopt van alles wat er moet gebeuren. Zo herkenbaar! Tegelijkertijd ben je aan jezelf en je bedrijf verplicht om soms stil te staan en goed na te denken over hoe je niet steeds harder maar wel steeds slimmer gaat werken. Social media is een kans om jouw zaak en dat wat je waardevol is, door te zetten en op te schalen. Een groter podium te geven. Juist in deze tijd, waarin het internet de enige manier is om het contact met je gasten te onderhouden. Alleen op die manier kun je doorgaan en groeien. Met Lekker Sociaal Online minimaliseer je de tijd die je aan social media hoeft te besteden en kun je toch succesvol zijn.

Social media is de richting waarin het internet beweegt en in Nederland zijn er nog maar weinig horecaondernemers die de voorlopersrol pakken.Het is een boot die je niet wil missen. Je wil niet straks steeds harder hoeven werken om je hoofd boven water te houden met alle concurrentie die erbij komt. Zorg dat je met social media uit het hamsterwiel komt en slim gaat ondernemen!

Iedere editie van Lekker Gastvrij Online is opgebouwd uit een masterclass, stap-voor-stap campagneplan, simpele checklists en kant en klare foto's en teksten. Je bespaart jezelf urenlang zoeken naar inspiratie, teksten schrijven en testen. Met Lekker Gastvrij Online zijn jouw posts klaar binnen enkele minuten.

Kan ik het niet gewoon zelf doen? Gebruik maken met gratis tutorials op het internet?

Er zijn one hit wonders die helemaal zelf het wiel uitvinden en met wat gratis tutorials een killer social media kanaal opzetten. Maar voor 99% van de ondernemers en marketeers is de gratis informatie tsunami op het internet, vaak de reden dat ze juist stoppen met social media. Want waarom zelf het wiel uitvinden? Dat kost je veel meer tijd en dus geld. En bovendien, hoe weet je wat je niet weet? Hoe kun je zoeken naar de dingen waarvan je niet weet dat ze belangrijk zijn? Er is niets vervelender dan zomaar een beetje berichten maken waar niemand naar kijkt of op reageert, zonder dat je weet waar het aan schort. Dat demotiveert. En maakt de drempel steeds groter om een succes van social media te maken.

Met Lekker Gastvrij Online nemen we je bij de hand. Je krijg je een stap-voor-stap plan, waarvan bewezen is dat het echt werkt. Wij groeiden er zelf met onze eetclub Waar Nederland Eet in 5 jaar tijd naar 63.000 Instagramvolgers mee.

Wat is de toegevoegde waarde van Lekker Gastvrij Online?

Met Lekker Gastvrij Online leer je social media in te zetten als een professional. Je wordt opgeleid in online communicatiestrategie en ontdekt de eigen unieke online stijl van jouw zaak. Je leert denken in social media formats en dat maakt je een superprofessional, mét inhoud.

Daarnaast kun je onze experts ieder dag al je vragen stellen in de online community, zodat je altijd door kan. Iedere week boek je vooruitgang, tot je helemaal geen coach meer nodig hebt. Lekker Gastvrij Online is jouw stok achter de deur én succesformule voor social media.

Kan ik een voorbeeld zien?

Natuurlijk kan dat! Als je ons een e-mail stuurt op contact@lekkersociaalmedia.nl sturen we je een voorbeeld toe.

Plaatst iedereen dan straks dezelfde foto's en teksten?

Jouw zaak is unieken heeft een eigen verhaal dat veel vaker gehoord en gezien mag worden. De foto's en teksten die je in Lekker Gastvrij Online vindt helpen je om dat eigen verhaal te vertellen en zichtbaar te maken op social media. Zo lang je onze tips volgt staat jouw verhaal centraal. Je zal daarom geen restaurants, winkels en hotels vinden die precies dezelfde content plaatsen als jij.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee. Zo lang je een smartphone hebt kun je mee doen. Zelfs de fototips kun je met twee linkerhanden volgen. Je hoeft dus ook geen professionele fotoapparatuur te hebben om professionele resultaten te behalen.

Ook kun je in de online community altijd vragen stellen. Kortom: je wordt met al je vragen opgevangen. Wij zorgen ervoor dat de techniek niet moeilijk en intimiderend is, maar dat het overzichtelijk en leuk voor je wordt.

Mag ik Lekker Gastvrij Online delen met collega's?

Ja.We hopen zelfs dat jullie de strategieën en content van Lekker Gastvrij Online met het hele bedrijf gaan toepassen. Wel krijgt maar één van jullie een inlogcode. Het lidmaatschap delen met andere personen dan collega's is niet de bedoeling.

Ik heb op dit moment geen geld om met Lekker Gastvrij Online te starten.

We weten uit eigen ervaring hoe spannend het is om in jezelf en je bedrijf te investeren. Om social media serieus te nemen en er echt voor te gaan. Toch is het de enige manier om online te groeien. Met gratis tutorials op het internet red je het niet. De verwarring die de ongestructureerde gratis info je oplevert maakt juist vaak dat je overweldigd en verward raakt. Een beetje van alles probeert en overal in faalt. Zonde! Jouw zaak verdient het om gezien te worden. Om veel meer impact te maken. Test Lekker Gastvrij Online gewoon een keer uit. Zo ontdek je of het bij je past. Meedoen is risicovrij, want je kunt de service iedere maand stoppen.

Kan ik ook meedoen als ik geen (nog) geen horecaondernemer ben?

Misschien droom je ervan om je eigen horecazaak te starten, maar is dat op dit moment nog niet zo. Of misschien verleen je een dienst aan de horeca, zoals wij. Ook voor jou is Lekker Gastvrij Online geschikt. We zien bijvoorbeeld veel social media professionals die gebruik maken van onze services. Dat vinden we juist ontzettend leuk en een mooi compliment! Voor jou heeft de het zelfs een extra dimensie: je kunt de lessen en technieken voor jezelf inzetten, maar kunt ook jouw klanten beter ondersteunen als ze met social media vragen bij je komen!

Tot wanneer geldt het aanbod en kan ik me aanmelden?

Je kunt je op ieder moment hier aanmelden, maar het Stapelvoordeel geldt alleen t/m vrijdag 10 juli. Daarna gaat de prijs weer omhoog.