arrow_drop_up arrow_drop_down

Met Lekker Gastvrij Online kun je de social media van jouw restaurant of café snel en makkelijk zelf doen.

Maar liefst 75% van je gasten kiest een restaurant op social media. Maar wat moet je posten om ze binnen te halen? Daar hebben we een simpele oplossing voor! Met Lekker Gastvrij Online ontvang je iedere maand 30 rechtenvrije foto's en 30 creatieve teksten, waarmee je top of mind blijft bij je gasten, zo in je mailbox. 


Je bespaart jezelf urenlang zoeken naar inspiratie, creatieve teksten en mooie foto's. 


Bekijk de video en probeer Lekker Gastvrij Online nu 30 dagen gratis uit!

"Om de kwaliteit van Lekker Gastvrij Online te garanderen is er plek voor maximaal 250 horecazaken, waarvan er inmiddels al 70 plekken in gebruik zijn. Wil je Lekker Gastvrij Online gratis uitproberen? Reserveer dan snel één van de laatste 180 plekken."

Floor Eizema - Growth Hacker & Social Media Specialist voor Horeca

Probeer Lekker Gastvrij Online nu 30 dagen gratis!

We willen je graag laten zien dat jouw café of restaurant succesvol kan zijn op social media. Zodat je online fanclub groeit en je meer gasten in je zaak ontvangt. Daarom geven we je 30 dagen gratis toegang tot de service. 

Beste Horecaondernemer, 

Op dit moment lukt het horecazaken vaak niet om zelf succesvol te worden op social media. Misschien herken je het wel: je besluit ervoor te gaan, post een paar weken heel fanatiek en bent dan door je inspiratie heen. Het resultaat: je post weer weken of maandenlang niets.

Daarbij heb je misschien helemaal niets met social media. Vind je het zelf niet zo interessant en zie je er tegenop om je erin te verdiepen. Je hebt wel iets beters te doen! 

Of je hebt het veel te druk en zoiets simpels als iedere dag een foto en tekst maken voor Instagram en Facebook blijkt in praktijk toch lastig vol te houden, omdat er aan alle kanten aan je getrokken wordt. Je hebt gewoon de tijd en rust niet om er rustig voor te gaan zitten.

Toch houd je andere horecazaken in de gaten. Waarom heeft RIJKS er 29.000? En The Streetfood Club er 25.000? Dat zou je voor jouw zaak ook wel willen.

Klopt het een beetje wat ik zeg? 😄

Uit onderzoek blijkt dat social media voor restaurants en cafés steeds belangrijker wordt. Tenminste, als je je gasten moet geloven. 75% van hen geeft namelijk aan een restaurant te kiezen op basis van social media. Dat is een flinke massa, die je niet wil mislopen. 

Steeds meer horecazaken investeren daarom in social media marketing en besteden de social media professioneel uit. Dat begrijpen we, want ook het uit handen nemen van horeca socials is ons werk.

Toch begrijpen we dat je de social media misschien graag zelf in handen wil houden, bijvoorbeeld om kosten te besparen. Het enige wat je dan nodig hebt is wat extra kennis en hulp bij het verzinnen van creatieve ideeën, teksten en foto's.

Floor Eizema growth hacker social media horeca
Horeca social media posts

 Super simpel systeem

Social media is geen rocket science. De afgelopen jaren hebben we een unieke methode ontwikkeld, waarmee we je kunnen helpen. Met onze Social Succesformule leer je snel een super simpel systeem, waarmee je de social media kanalen van jouw restaurant of café structureel laat groeien én je van volgers betalende gasten maakt.

Met onze service Lekker Gastvrij Online krijg je toegang tot de Social Succesformule. Dat is dezelfde service waarmee we je iedere maand 30 rechtenvrije foto's en 30 creatieve teksten sturen. Zo zit je nooit meer zonder inspiratie, staan jouw posts steeds binnen no-time online en heb jij je handen vrij om aan andere belangrijke dingen te werken. Laat die volgers en gasten maar komen!

Je kunt Lekker Gastvrij Online gewoon 30 dagen gratis uitproberen. Dat doe je door hier te klikken >>


Floor Eizema
Growth Hacker & Social Media Specialist voor Horeca

Ervaringen

Super inspirerend! Wauw! Ik ben zo blij dat jullie op mijn pad gekomen zijn. Ik ben maar pas begonnen en dit geeft me nog meer motivatie om door te zetten!
Memla - Memla's Kitchen

Ik krijg echt leuke reacties op de posts elke keer. Zo leuk om te zien! 

Het meest fijne vind ik dat ik niet elke keer zo over de teksten hoef 

na te denken. 

Christine - De Brasserie Meppel

Dit programma is precies wat ik al een tijdje zocht! Super blij mee...nu al. Het borrelt meteen al lekker. Ik heb super veel zin om het te gaan gebruiken. Super tof dat jullie dit opgezet hebben!
Joyce

Leuke plaatjes zijn niet genoeg!

  Onze social media kennis en ervaring komt niet zomaar uit de lucht vallen. De afgelopen vijf jaar hebben we gewerkt aan Waar Nederland Eet: met ruim 65.000 Instagramvolgers en 40 redacteuren ondertussen de grootste en snelstgroeiende eetclub van Nederland. 

  Toen we begonnen was er nog maar weinig bekend over communicatie via Het Internet. In de avond- en weekenduren leerden we over copywriting, fotograferen, websites bouwen, netwerken en sales online. 

  Nu vijf jaar laten weten we uit eigen ervaring hoe de online wereld werkt, hoe je de social media kanalen van jouw restaurant of café kan laten groeien en gasten kunt motiveren bij je binnen te stappen.

  En ja, mooie foto's zijn daarbij belangrijk, maar als je gasten op social media wil aantrekken is het niet genoeg. Daarvoor heb je een strategie nodig, waarvan je weet dat hij werkt.

  Wij hebben hard gewerkt om die methode voor de horeca te creëren. Die methode noemen we de Social Succesformule en heeft zich in de praktijk ondertussen bewezen. We zijn het enige social media bureau voor horeca dat met deze strategie werkt.

  Die methode leren we je als je lid wordt van Lekker Gastvrij Online en het fijne is: je kunt de service 30 dagen gratis uitproberen. 

Jouw stappenplan

1. Meld je aan

Je ontvangt direct creatieve social media content in je mailbox. 💌  Ready to go! Je krijgt ook 24/7 toegang tot onze experts via de online community en effectieve social media tips voor horeca. We zijn er om je te helpen!

2. Gebruik de 30 foto's en 30 creatieve teksten

We sturen je iedere maand 30 rechtenvrije horecafoto's, zodat je altijd een fijne voorraad hebt. Gebruik ze direct of maak ze makkelijk na in jouw zaak met onze fotografietips.


Daarbij sturen we je ook iedere maand 30 templates voor creatieve social media teksten. Je zit nooit meer zonder inspiratie. Kopieer de tekst en vul de open ruimtes in. Je post staat super snel online!

3. Volg de Masterclass

Iedere maand krijg je toegang tot een Masterclass op een actueel thema. Denk bijvoorbeeld aan: Hoe krijg je er snel 500 volgers bij? Hoe krijg ik snel meer reserveringen? Hoe promoot ik mijn evenement? De stappen in de Masterclasses vormen samen de Social Succesformule en zijn je sleutel tot succes.

Loop je toch ergens vast? Ons team staat 24/7 voor je klaar. We beantwoorden al je vragen in een online community. Daar kun je samen met andere horecaprofessionals van ons en elkaar leren. We doen het samen!

Floor
Social Media Specialist & Growth Hacker
Stefanie
Fotograaf
Gwen
Content Creative
Roos
PR & Content Strateeg

Maar, posten straks niet alle horecazaken hetzelfde?

Voor horecazaken zich aanmelden voor Lekker Gastvrij Online stellen ze ons altijd deze vraag. En dat begrijpen we, want je wil natuurlijk niet precies hetzelfde posten als je buurman. Jouw restaurant of café is uniek! 

De foto's en teksten die we je sturen zijn dan ook zo gemaakt dat je ze makkelijk kunt personaliseren. Ze laten je jouw eigen verhaal vertellen.  Je gebruikt onze creatieve content als template en maakt er in een handomdraai een unieke post van.

Daarbij laten we op dit moment niet meer dan 250 horecazaken toe en omdat Nederland op dit moment tienduizenden horecagelegenheden telt is de kans dat je buurman dezelfde content gebruikt heel klein.

Horeca social media posts

Meer ervaringen

Het is onze missie om couscous in alle keukens in Nederland te brengen en Lekker Sociaal Media heeft ons geholpen om echt een brand te worden. Om na te denken over content die goed bij de CousCous Bar en onze doelgroep past. We groeiden zo binnen korte tijd van ongeveer 800 volgers naar nu ruim 4.000 volgers en plaatsen nog steeds met veel plezier berichten op social media.

Samira Dahmani - Eigenaar De CousCous Bar 

Social media is een vak waar consistentie key is. Met het team van Lekker Sociaal Media is het fijn snel schakelen en ik merk dat er een goede respons is op de online content. Iets wat we er normaal 'bij' deden krijgt nu de aandacht die het verdient. In deze tijden is online presence zeer belangrijk, dus we gaan hier zeker mee door.

Remi Oerlemans - Eigenaar Borrl Kitchen Deli
"Voor mijn restaurant De Kop van Oost in Amsterdam werk ik al meer dan een halfjaar samen met Lekker Sociaal Media. Het team is persoonlijk betrokken, kundig en betrouwbaar. Ze weten waar ze het over hebben en zorgen voor continuïteit in een hectisch bestaan als ondernemer. Door de samenwerking is de social media van De Kop een stuk professioneler geworden en hebben we sinds de start van onze samenwerking ruim 1000 volgers erbij en zijn we bijna verdubbeld! Zonder twijfel raad ik Lekker Social Media aan, stop met aanmodderen en zet de stap naar een professionele online zichtbaarheid!"
Boudewijn Siliakus - Eigenaar restaurant De Kop van Oost
49-
0,-

Start Lekker Gastvrij Online nu de eerste 30 dagen gratis!

 • Exclusief Lekker Gastvrij Online Lidmaatschap
 • Social media makkelijk zelf doen
 • 1x 30 Rechtenvrije social media foto's
 • 1x 30 Templates voor creatieve teksten
 • 30 Dagen toegang tot onze unieke  Social Succesformule
 • Online begeleiding door ons social media team
 • Kennis uitwisselen met andere horecaprofessionals
 • Groeiplan: Binnen 4 weken 500 volgers erbij!


Wil je daarna lid blijven? Dan hoef je niets te doen. Je lidmaatschap loopt automatisch door. Toch liever opzeggen? Stuur ons dan een e-mail op contact@lekkersociaalmedia.nl. Je kunt opzeggen wanneer je wil.

Nog een ervaring

Eva van Bar Hendrix & Café Cómodo

"Ik ben Lekker Gastvrij Online gaan gebruiken vanaf het moment dat de horeca eindelijk weer open mocht afgelopen juni! De posts die Lekker Gastvrij Online destijds deelde waren actueel en hadden hier dan ook veel mee te maken. Dit was erg fijn, zodat ik houvast had hoe ik bijvoorbeeld de coronaregels online kon communiceren met onze gasten, zonder er zelf te lang en veel over na te moeten denken! Ik kreeg super veel inspiratie van de posts uit Lekker Gastvrij Online. Per dag heb je kant-en-klare teksten en foto's klaarstaan, die je zo kunt overnemen in je social media planning. Zelf verander ik wel het een en ander aan de tekst op het meer passend te maken voor ons café en restaurant, maar het is steeds de bron geweest van de posts tot nu toe. 

Je ziet aan alles dat de mensen van Lekker Sociaal Media professionals zijn. Alle geschreven teksten voor de posts zijn zo pakkend, vernieuwend en leuk! De foto's zijn ook mooi en van hoge kwaliteit. 

Wat ook ontzettend fijn is, is dat op het platform altijd vragen gesteld kunnen worden. Privé, maar ook publiekelijk binnen de online community waar experts en deelnemers van lekker sociaal media samenkomen om elkaar te helpen. Ook zijn er live calls ingepland waar je aan kan deelnemen om vragen te stellen over online marketing, en video's opgenomen met tips en tricks - allemaal super leuk en handig!

Naast de kant-en-klare teksten en foto's zijn er dus ook super veel tips en lessen, waarmee je zelf jouw socials professioneel leert bij te houden. De teksten zijn er bijvoorbeeld op gemaakt om meer volgers te krijgen op jouw Instagram- en Facebookpagina, en van je volgers gasten te maken!

Lekker Gastvrij Online is de service die ik aanraad aan iedereen binnen de horeca die geen tijd heeft zelf zijn social media kanalen bij te houden. Social media is zo ontzettend belangrijk, in deze tijden al helemaal, dus gebruik en goed, en werk met deze toppers!".


Eva

Bar Hendrix en Café Cómodo in Amsterdam

Waarom een abonnement?

Starten en stoppen. Starten en stoppen. Het is de frustratie waar al onze opdrachtgevers mee worstelen. Terwijl juist een vast ritme en het volhouden van social media je kanalen succesvol maakt. Wanneer je start met social media en het na een paar weken weer laat versloffen ga je nooit succesvol worden. 

Wij zien social media als het opbouwen van vriendschappen, maar dan online. Om een vriendschap te onderhouden en steeds hechter te maken wil je attent zijn naar de ander en regelmatig van je laten horen. Het zelfde geldt voor social media. Alleen als je je (nieuwe) gasten laat zien dat je om ze geeft en dat je er voor ze bent, ga je een echte fanclub opbouwen. 

Maar wat moet je posten? Hoe kom je steeds weer aan nieuwe inspiratie? Hoe voorkom je dat je een paar weken enthousiast aan de slag gaat en daarna weer stopt? Daar helpen wij je bij! Met Lekker Gastvrij Online ontvang je iedere maand nieuwe inspiratie, actuele content en templates voor creatieve teksten in je mailbox. Juist door onze service in een abonnementsvorm aan te bieden kunnen we je helpen, iedere maand weer! 


Gwen André de la Porte

Content Creative & Editor Lekker Gastvrij Online

Twijfel je nog een beetje?

Dan willen we je vertellen dat het ons doel is om jouw horecazaak (extra) succesvol te maken, te beginnen bij social media. Daar kunnen we je alleen bij helpen als je Lekker Gastvrij Online uitprobeert. De eerste 30 dagen zijn gratis en je kunt opzeggen wanneer je wil. Je hebt niets te verliezen, alleen extra volgers en gasten te winnen. 

We hopen je snel te zien binnen Lekker Gastvrij Online. 

Team Lekker Sociaal Media

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.