beste social media team lekker gastvrij online

Wachtlijst: Lekker Gastvrij Online!

Een grote fanclub bouwen én goed en voldoende personeel werven via social media? Ze je nu op de wachtlijst voor Lekker Gastvrij Online, hét social media marketingprogramma voor de horeca. Binnekort ontvangen 50 restaurants en cafés 50% korting op hun inschrijving en een professionele fotoshoot t.w.v. 475 euro cadeau

Wacht niet te lang, want de wachtlijst sluit bijna. 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Herken je deze social media problemen?

Je start met social media...en stopt...start weer fanatiek...en stopt.
Je bent te druk en na een volle dag op de vloer heb je de energie en creativiteit niet meer om een leuke Instagram of Facebook post te maken.
Je voelt dat social media belangrijk is en zou er eigenlijk meer over willen weten. Je zoekt praktische en simpele tips. 
Je bekijkt regelmatig de kanalen van succesvolle horeca en denkt: "Hoe komen ze toch aan al die volgers?" Je voelt misschien zelfs een klein beetje jaloezie.

Je wil trots zijn op de online uitstraling van je zaak. Dat is nu niet zo.

Alleen...honderden euro's per maand investeren in een professioneel social media bureau kan of wil je niet. De oplossing is Lekker Gastvrij Online: hét social media plan voor horeca!

beste horeca social media bureau
lekker-sociaal-media-banner-2021

Start binnenkort met dit kant en klare social media plan! 

Social media is niet moeilijk. Wat je nodig hebt is een sterk plan. Wij hebben dat plan voor je klaarliggen en noemen het Lekker Gastvrij Online. Of je nu net begint met social media of al ervaring hebt, dit plan werkt voor jou! 🙌🏼


✅ Blijf top of mind bij vaste gasten.
✅ Word ontdekt door nieuw publiek. 
✅ Vind makkelijker goed personeel.

lekker-gastvrij-online-bibliotheek-2
"Zelf had ik niks met social media, maar ik wist: het is belangrijk voor de zaak. En al doende leert men. Aan de hand van de praktische, ‘down to earth’ tips van Lekker Sociaal Media heb ik het me eigen gemaakt en vind het nu zelfs leuk om te doen!"
Abhinabha - Heart Garden Waffles Amsterdam

Dit ontvang je bij de start:

beste horeca social media fotograaf

Professionele fotoshoot

  Bij social media denk je misschien als eerste aan mooie foto's. Een online portfolio om je vingers bij af te likken. En inderdaad, foto's zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van online succes. Als je lid wordt van Lekker Gastvrij Online krijg je daarom een professionele fotoshoot t.w.v. €475,- cadeau! Onze fotograaf Simone komt langs in jouw restaurant of café en schiet mooie beelden van het menu, het team en interieur. Zo hoef je zelf niet meer na te denken over het maken van mooie foto's, of een fotograaf in te huren! 


  Benieuwd naar de stijl van Simone? Bekijk dan hieronder wat foto's uit haar portfolio. 

beste horeca social media fotografie voorbeeld portfolio

Dit ontvang je iedere maand:

beste horeca social media plan

Super simpel actieplan 

  Iedere maand ontvang je van ons een super simpel actieplan om jouw restaurant of café via Instagram, Facebook en e-mail te promoten bij nieuw publiek én top of mind te blijven bij vaste gasten. Volg (samen met je team) de simpele stappen en zie hoe jouw fanclub via social media steeds groter wordt!

creatieve-teksten-content-kalender-social-media-restaurants

Creatieve teksten

  Creatieve teksten zijn ontzettend belangrijk bij het opbouwen van een fanclub op social media. Juist in de teksten kun je de sfeer in je zaak goed overbrengen. Daarom besteden we binnen Lekker Gastvrij Online extra aandacht aan de teksten. We sturen je iedere maand een nieuwe contentkalender vol creatieve teksten die je makkelijk kunt overnemen op de Instagram en Facebookpagina van jouw restaurant of café.

beste horeca social media fotografie rechtenvrij

Rechtenvrije voorbeeldfoto's

  Een contentkalender voor social media is niet compleet zonder goede foto's. Bij de creatieve teksten sturen we je daarom rechtenvrije foto's die je zo kunt gebruiken, of zelf makkelijk na kan maken in jouw restaurant of café. Je hebt zo altijd voldoende foto's voor een prachtige social media feed.

live-qa-call-lekker-gastvrij-online

Live Q&A Calls

  Met Lekker Gastvrij Online gaan we je écht helpen en samen met jou zorgen dat je via social media een grote fanclub opbouwt. Daarom organiseren we iedere maand een Live Q&A Call. In deze live videogesprekken kun je onze experts alles over social media vragen wat je wil. Zij kijken dan persoonlijk met je mee en helpen je verder. 

Dit ontvang je doorlopend:

social-media-persoonlijke-begeleiding-restaurant-cafe

Persoonlijke begeleiding

  Daarnaast werken we als enige social media bureau voor de horeca in Nederland met de Social Succesformule. Binnen Lekker Gastvrij Online leren onze experts jou de 4 simpele stappen van deze Social Succesformule, zodat je precies weet hoe je jouw fanclub uitbreidt via social media én van volgers betalende gasten maakt. Heb je extra hulp nodig of vragen over social media? Onze experts geven je zoveel online begeleiding als je wilt. Al je vragen worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.

masterclasses-social-media-horeca

Masterclasses 

  Ook organiseren we op verzoek van de leden - van jou dus - extra Masterclasses. Bijvoorbeeld over onderwerpen als adverteren, fotograferen en het maken van mooie stories. Heb je behoefte aan extra kennis? Laat het ons weten. Dan zorgen wij voor een Masterclass.

beste horeca social media fotografie voorbeeld fotograaf

Flinke korting op extra fotoshoots

  Bij je lidmaatschap ontvang je 1x gratis een fotoshoot t.w.v. 475 euro. Onze fotograaf Simone komt bij je langs om het interieur, de gerechten/dranken en het team professioneel op de foto te zetten. Met deze foto's kun je een hele tijd vooruit. 


  Als je op gegeven moment toch behoefte hebt aan nieuwe foto's kun je als lid van Lekker Gastvrij Online gebruik maken van een speciale korting. Bij de fotoshoots met Simone ontvang je een flink voordeel. Dat betekent dat je een tweede of derde shoot niet voor 475 euro, maar voor 250 euro boekt. Met deze prijzen wordt het leuk om jouw restaurant of café ieder seizoen weer op de plaat te zetten! 

brasserie meppel beste social media horeca
"Social media werd me echt te veel, en daarom klopte ik aan bij Lekker Sociaal Media. Zij helpen me uit de brand met leuke teksten en inspiratie voor mooie foto’s. De persoonlijke berichten over ons team werken het beste. Al moest ik daar zelf flink voor uit mijn comfort zone stappen! Maar dankzij Lekker Sociaal Media heb ik dat wel gedaan. En daar ben ik nog steeds erg blij om, want social media blijkt voor ons dé manier om in contact te blijven met onze gasten en te vertellen wat we doen."
Christine - De Brasserie in Meppel
beste social media team lekker gastvrij online

Zet jezelf op de wachtlijst voor Lekker Gastvrij Online!

50 restaurants en cafés ontvangen binnenkort  50% korting op hun inschrijving. Zij starten voor 1.990 995 euro per jaar. Die investering verdien je snel terug. Lekker Gastvrij Online is al rendabel als je iedere maand:


 • 2 extra reserveringen aantrekt, of; 
 • 3 extra flessen wijn verkoopt, of;
 • 10 extra lunches verkoopt.


Zet jezelf alvast op de wachtlijst. Dan mailen we jou direct wanneer de inschrijving open gaat.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Liever betalen in termijnen? Dat kan! 

Wil je graag meedoen aan Lekker Gastvrij Online, maar is de investering van 995 euro op dit moment teveel gevraagd? Je kunt de jaarinvestering spreiden over 4 kwartalen.


Zet jezelf alvast op de wachtlijst. Je ziet de optie om de investering te spreiden over kwartalen dan straks vanzelf voorbijkomen.

beste horeca social media manager nederland

Met Lekker Gastvrij Online verzeker je jezelf van:

horeca-social-media-manager

Een sterk social media plan

Via simpele acties laat je gasten via social media kiezen voor een bezoek aan jouw restaurant of café.
horeca-social-media-manager

Slimme marketingacties op speciale dagen

Voor de belangrijke speciale dagen zoals Valentijn, Moederdag en Kerst, ontvang je een kant en klaar social media marketingplan.
horeca-social-media-manager

Top of mind blijven bij vaste gasten

Met onze creatieve teksten, foto's en acties versterk je de band met vaste gasten. Zij komen vaker langs bij jouw restaurant of café.
horeca-social-media-manager

Continu ontdekt worden door nieuwe gasten

Je ziet jouw fanclub groeien doordat je on- en offline leuke reacties krijgt op social media berichten. Je krijgt meer volgers en meer gasten.

horeca-social-media-manager

Een bewezen effectieve strategie

Onze Social Succesformule werkt voor ieder restaurant en ieder café. Of je veel of weinig ervaring hebt met social media, dit plan werkt voor jou! 

horeca-social-media-manager

Een betaalbare oplossing voor social media

In plaats van honderden euro's per maand uitgeven aan een externe social media manager of -bureau, investeer je €995 per jaar in jezelf en jouw team. Dat is inclusief een fotoshoot bij jou in de zaak t.w.v. €475,-. Lekker Gastvrij Online is op dit moment de voordeligste manier om professioneel met social media aan de slag te gaan. 

En vergeet je bonussen niet!

lekker-gastvrij-online-bibliotheek-toegang

Bonus 1: Alle voorgaande Lekker Gastvrij Online edities & social media content t.w.v. €1.990,-

Bij je lidmaatschap krijg je toegang tot alle voorgaande edities van Lekker Gastvrij Online! Dat betekent dat je direct aan de slag kunt met:


✅ Verkoop deze maand méér take-out & delivery. 

Jouw zaak vol ná corona! 

✅ Hoe krijg ik er in één maand 500 volgers bij?

✅ Hoe zorg ik dat volgers nieuwe gasten worden?

✅ Meer gasten met slimme e-mailmarketing. 

✅ Zo lanceer je een nieuw menu!

Maximaal draaien tijdens de feestdagen.


Samen hebben deze marketingplannen een waarde van €1.990,-. Jij ontvangt ze gratis. 

basistraining-instagram

Bonus 2: Gratis Basistraining Instagram t.w.v. 99 euro

  In deze training leer je precies hoe Instagram werkt en hoe je zelf makkelijk sterke teksten, foto's en mooie stories maakt. Bouw in zes simpele stappen een online relatie met je gasten én nieuw publiek! 

  De training bevat onder meer:

  • Fotografieles
  • E-book met 5 Gouden Fotografieregels.
  • E-book Funky Instagram Stories maken.
kickstart-call

Bonus 3: Kickstart call t.w.v. 150 euro

Naast de persoonlijke begeleiding in de community, Q&A Calls en Masterclasses krijg je nu een Kickstart Call cadeau! In de call bekijken jullie waar je staat wat betreft online marketing en social media en ontdek je welke concrete stappen je met jouw restaurant of café kunt nemen om een vliegende start te maken via Lekker Gastvrij Online.

beste social media team lekker gastvrij online

Zet jezelf op de wachtlijst voor Lekker Gastvrij Online!

Wees er op tijd bij en start binnenkort met Lekker Gastvrij Online, hét social media marketingprogramma voor de horeca. 50 restaurants en cafés ontvangen binnekort 50% korting op hun inschrijving. Zij starten voor 1.990 995 euro per jaar. Die investering verdien je snel terug. Lekker Gastvrij Online is al rendabel als je iedere maand:


 • 2 extra reserveringen aantrekt, of; 
 • 3 extra flessen wijn verkoopt, of;
 • 10 extra lunches verkoopt.


Wacht niet te lang, want de wachtlijst sluit bijna. 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Extra bevestiging nodig? Dit is wat horecaondernemers zeggen:

Super inspirerend!
Super inspirerend! Wauw! Ik ben zo blij dat jullie op mijn pad gekomen zijn. Ik ben maar pas begonnen en dit geeft me nog meer motivatie om door te zetten!
Memla's Kitchen
Leuke reacties.

Ik krijg echt leuke reacties op de posts elke keer. Zo leuk om te zien! Het meest fijne vind ik dat ik niet elke keer zo over de teksten hoef na te denken. 

De Brasserie Meppel
Precies wat ik zocht.
Dit programma is precies wat ik al een tijdje zocht! Super blij mee...nu al. Het borrelt meteen al lekker. Ik heb super veel zin om het te gaan gebruiken. Super tof dat jullie dit opgezet hebben!
Grand Café Hof van Medemblik
Meer omzet.
Absolute aanrader! Ik zit er nu een paar maanden bij en kan zeggen dat het zeker helpt in de omzet. 🔥🙌
Heart Garden Waffles Amsterdam
We ontmoeten nieuwe gasten.

"Social Media is voor ons dé manier om in gesprek te blijven met onze gasten. Met mooie foto’s, persoonlijke verhalen en video’s houden we onze contacten warm. Én we ontmoeten er zelfs nieuwe gasten. De ideeën en tips van Lekker Gastvrij Online helpen me op weg. Dat is heel fijn maar ook noodzakelijk. Want

via Instagram blijft Oakwood Grill zichtbaar, zowel voor onze vaste als voor nog onbekende gasten.

Oakwood Grill Veldhoven
Scheelt veel tijd.

"In de praktijk blijkt het bedenken van creatieve posts een tijdrovende klus. Daarom ben ik zo blij met de samenwerking met Lekker Sociaal Media. Ze denken strategisch mee en vinden precies de juiste online tone of voice. Onze social media accounts laten zien wat je

hier kunt verwachten: de sfeer, de koffie, onze liefde voor producten. En dat is – vooral als de deuren dicht zijn – heel erg waardevol."

TAZZ Delft
Direct meer bestellingen.

"Als we via social media onze nieuwe menu’s en afhaalgerechten delen, zien we dat direct terug in de bestellingen. Ga gewoon met social media aan de slag. Of je het nu zelf gaat doen of uitbesteedt, het is een extra kans om je zaak in de kijker te spelen en gasten aan je te binden. En dat is precies wat je als horecaondernemer wil, toch?!"

Tijm Utrecht 
Een uitkomst!
De samenwerking met Lekker Sociaal biedt echt een uitkomst. Zij pakken Social media professioneel aan en helpen om een community te creëren rondom jouw zaak.
Restaurant & wijnbar Clos
Volgers groeien lekker.

Mijn samenwerking met Lekker Sociaal Media is super fijn. Wij hebben sinds de samenwerking meer dan 58.000 unieke views op Facebook en 66.000 hits op Instagram. Ook onze volgers groeien lekker. 

Restaurant Soesterdal
We zijn nu een brand.

Lekker Sociaal Media heeft ons geholpen om echt een brand te worden. Met content die goed bij de Couscous Bar en onze doelgroep past. We groeiden zo binnen korte tijd van ongeveer 800 volgers naar nu ruim 4.000 volgers.

De Couscous Bar

Ervaring van Eva - Bar Hendrix & Café Cómodo

"Ik ben Lekker Gastvrij Online gaan gebruiken vanaf het moment dat de horeca eindelijk weer open mocht vorig jaar juni! De posts die Lekker Gastvrij Online destijds deelde waren actueel en hadden hier dan ook veel mee te maken. Dit was erg fijn, zodat ik houvast had hoe ik bijvoorbeeld de coronaregels online kon communiceren met onze gasten, zonder er zelf te lang en veel over na te moeten denken!


Ik krijg super veel inspiratie van de posts uit Lekker Gastvrij Online. Per dag heb je kant-en-klare teksten en foto's klaarstaan, die je zo kunt overnemen in je social media planning.


Je ziet aan alles dat de mensen van Lekker Sociaal Media professionals zijn. Alle geschreven teksten voor de posts zijn zo pakkend, vernieuwend en leuk! De foto's zijn ook mooi en van hoge kwaliteit. 


Wat ook ontzettend fijn is, is dat op het platform altijd vragen gesteld kunnen worden. Privé, maar ook publiekelijk binnen de online community waar experts en deelnemers van lekker sociaal media samenkomen om elkaar te helpen. Ook zijn er live calls ingepland waar je aan kan deelnemen om vragen te stellen over online marketing, en video's opgenomen met tips en tricks - allemaal super leuk en handig!


Lekker Gastvrij Online is de service die ik aanraad aan iedereen binnen de horeca. Social media is zo ontzettend belangrijk, in deze tijden al helemaal, dus gebruik het goed en werk met deze toppers!"


Eva

Bar Hendrix en Café Cómodo in Amsterdam

Vergroot de fanclub en omzet van jouw restaurant of café met meer vaste en nieuwe gasten voor dezelfde investering als 3 flessen wijn  per maand.

Nog even bellen voor je start?

Wil je alvast even bellen om zeker te weten dat je de juiste keuze voor jouw restaurant of café maakt? Dat kan! Boek via onderstaande button een gesprek met een van onze experts, dan spreken we je snel. 

Lekker Sociaal Media Team-2021
arrow_drop_up arrow_drop_down