Lekker Sociaal Media Team-2021
€ 1.990,- per jaar

De deuren van Lekker Gastvrij Online zijn DICHT.

Helaas, op dit moment kun je je niet aanmelden voor Lekker Gastvrij Online. Wil je wel graag meedoen? Schrijf je dan in voor de wachtlijst. Je hoort dan als eerste wanneer er plekken vrij komen. 


Team Lekker Sociaal Media

Growth hackers & social media specialisten voor horeca

Social media makkelijk zelf doen en kostbare tijd en geld besparen?

Je start met social media...en stopt...start weer fanatiek...en stopt.
Je dagen lijken altijd te kort. Je bent te druk en na een volle dag op de vloer heb je de energie en creativiteit niet meer om een leuke Instagram of Facebook post te maken.
Je voelt dat social media belangrijk is en zou er eigenlijk meer over willen weten.
Je bekijkt regelmatig de kanalen van succesvolle horeca en denkt: "Hoe komen ze toch aan al die volgers?" Je voelt misschien zelfs een klein beetje jaloezie.
Je wil graag top of mind blijven bij je vaste gasten, zodat ze vaker binnenstappen.
Je wil ontdekt wordt door nieuw publiek, zodat je gastenkring blijft groeien.
Je wil trots zijn op de online uitstraling van je zaak. Dat is nu niet zo.

Alleen...honderden euro's per maand investeren in een social media bureau gaat je te ver.


Met Lekker Gastvrij Online kun je social media makkelijk zelf doen en alle kansen van het internet benutten, zonder de hoge investering die daar vaak mee samengaat. Bespaar je kostbare tijd en geld en meld je aan voor Lekker Gastvrij Online!

Marketing checklist 2021:

❤︎  Weet je precies hoe je straks een vliegende start maakt na corona? En tijdens de lockdown kunt groeien?
❤︎ Weet je welke creatieve marketingacties je gaat ondernemen op speciale dagen als Moederdag en Kerst?
❤︎ Weet je hoe je het hele jaar top of mind gaat blijven bij vaste gasten, zodat ze vaker langskomen of bestellen? 
❤︎ Heb je een plan waarmee je continu ontdekt wordt door nieuwe gasten?
❤︎ Heb je een duidelijk stappenplan voor Instagram, Facebook, e-mail voor 2021 dat je alleen nog maar hoeft uit te voeren? Tijdens en na corona?

Vaste gasten zijn goud waard.

Hoe kiezen gasten eigenlijk een restaurant, nu en in de toekomst? Toen we bij Lekker Sociaal Media de resultaten van de Restaurant Monitor zagen bevestigde dat wat we in de praktijk al merken. Social media bepaalt de restaurantkeuze bij maar liefst 75% van de restaurantbezoeken. Dat is een flinke massa!


Daarnaast zien we dat gemiddeld 50 tot 70% van de omzet in de horeca komt van vaste gasten. En dat 5% extra vaste gasten voor zo'n 25 tot 100% meer omzet zorgt. Het verdiepen van de relatie met én het uitbreiden van deze groep is jouw ticket naar onafhankelijkheid en de investering dus meer dan waard.

Vaste gasten zijn goud waard voor restaurants en cafes

Is dit herkenbaar voor je?

horeca-social-media-plan

Je hebt geen of weinig tijd voor social media

Er is altijd wel wat anders te doen dat op dat moment belangrijker lijkt.
horeca-social-media-plan

Je bent niet zo thuis in Facebook en Instagram

Een post plaatsen lukt wel, maar of je de functies van Instagram en Facebook echt goed inzet weet je niet zeker.
horeca-social-media-plan

Je vindt het lastig om creatief te zijn en sterke teksten en foto's te maken

Zeker na een lange dag in het restaurant of café. De inspiratie is dan ver te zoeken.
horeca-social-media-plan

Je komt er niet aan toe om slimme marketingacties bedenken voor speciale dagen - bijvoorbeeld voor Valentijn en Moederdag

Ieder jaar start je weer nét te laat met plannen, waardoor de acties weinig opleveren.

horeca-social-media-plan

Zomaar wat posten heeft tot nu toe niets opgeleverd en je mist een strategie

Een simpel stappenplan zou je helpen om resultaat (meer gasten) te behalen.
horeca-social-media-plan

Je vindt een social media bureau inhuren te duur

Honderden euro's per maand uitgeven aan een social media manager of -bureau gaat je te ver.  Je wil eerst zien dat social media wat oplevert.

Kies voor groei met Lekker Gastvrij Online!

Lekker Gastvrij Online is hét online marketingprogramma voor restaurants en cafés die vooruit willen en ondanks corona willen groeien. Binnen Lekker Gastvrij Online helpen onze marketing experts je:


✅ Top of mind te blijven bij vaste gasten, zodat ze vaker langskomen of bestellen. 

✅ Bij het uitbreiden van jouw fanclub met nieuwe gasten via social media.


Lekker Gastvrij Online werkt voor iedereen, met of zonder ervaring met social media. Ook voor jou! 🙌Wij helpen je om de switch te maken van offline marketing naar online marketing, zodat je jouw gasten altijd kunt bereiken. Pandemie of niet!

Lekker Gastvrij Online voorbeeld
lekker-sociaal-media-banner-2021

Dit vind je in het programma:

super-simpel-actieplan-social-media-marketing

Super simpel actieplan 

  Social mediamarketing voor horeca is geen rocket science. Je hebt alleen wel creatieve ideeën en een slimme strategie nodig. Daarom ontvang je iedere maand een concreet actieplan om jouw restaurant of café via Instagram, Facebook en e-mail te promoten bij nieuw publiek én top of mind te blijven bij vaste gasten.

  Daarvoor hebben we een super simpel systeem ontwikkeld: de Social Succesformule. Volg (samen met je team) de simpele stappen en zie hoe jouw fanclub en omzet steeds meer groeit! 

gratis-fotoshoot-social-media-horeca

Professionele fotoshoot

  Bij social media denk je misschien als eerste aan mooie foto's. Een online portfolio om je vingers bij af te likken. En inderdaad, foto's zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van online succes. Als je lid wordt van Lekker Gastvrij Online krijg je een professionele fotoshoot t.w.v. €349,- cadeau! Onze fotograaf Simone Boeren komt langs in jouw restaurant of café en schiet mooie beelden van het menu, het team en interieur. Zo hoef je zelf niet meer na te denken over het maken van mooie foto's of een fotograaf in te huren!creatieve-teksten-content-kalender-social-media-restaurants

Creatieve teksten

  Waar vaak minder aandacht voor is zijn sterke, creatieve teksten. Zonde! Juist in de teksten kun je de sfeer in je zaak goed overbrengen. Ook zijn de teksten belangrijk, wanneer je van social media volgers nieuwe gasten wilt maken.  Daarom besteden we binnen Lekker Gastvrij Online extra aandacht aan de teksten. We sturen je iedere maand nieuwe, creatieve teksten die je makkelijk kunt overnemen op de Instagram en Facebookpagina van jouw restaurant of café.

social-media-persoonlijke-begeleiding-restaurant-cafe

Persoonlijke begeleiding

  Daarnaast werken we als enige social media bureau voor de horeca in Nederland met de Social Succesformule. Binnen Lekker Gastvrij Online leren onze experts jou de 4 simpele stappen van deze Social Succesformule, zodat je precies weet hoe je jouw fanclub uitbreidt via social media én van volgers betalende gasten maakt. Heb je extra hulp nodig of vragen over social media? Onze experts geven je zoveel online begeleiding als je wilt. Al je vragen worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.

live-qa-call-lekker-gastvrij-online

Live Q&A Calls

  Met Lekker Gastvrij Online willen we je écht helpen en samen met jou zorgen dat je duidelijke resultaten behaalt. Naast de online begeleiding via de community organiseren we daarom ook regelmatig Live Q&A Calls. In deze live videogesprekken kun je onze experts alles vragen wat je wil. Zij kijken dan persoonlijk met je mee en helpen je verder. 


  Heb je geen vragen, maar ben je wel benieuwd waar andere restaurants en cafés hulp bij krijgen? Je kunt de opnames altijd terugkijken. 

masterclasses-social-media-horeca

Masterclasses 

  Ook organiseren we op verzoek van de leden - van jou dus - extra Masterclasses. Bijvoorbeeld over onderwerpen als adverteren, fotograferen en het maken van mooie stories. Heb je behoefte aan extra kennis? Laat het ons weten. Dan zorgen wij voor een extra Masterclass.

Productoverzicht Lekker Gastvrij Online
€ 1.990,- per jaar

Start met Lekker Gastvrij Online!

Je wordt al lid van Lekker Gastvrij Online voor 1.990 euro ex. btw per jaar. Dat betekent dat je voor het bedrag van zo'n 6 flessen wijn per maand de social media marketing voor jouw restaurant of café goed geregeld hebt. Die investering verdien je snel terug en is een groot verschil met de honderden euro's per maand die je al snel kwijt bent aan een bureau als je social media professioneel gaat uitbesteden. 


Lekker Gastvrij Online is al rendabel als je iedere maand:


 • 4 extra dinerboxen verkoopt, of; 
 • 6 extra flessen wijn verkoopt, of;
 • 60 extra cappuccino’s verkoopt.


Ter vergelijking. Voor een full service samenwerking investeren onze opdrachtgevers 2.685 euro per kwartaal. 

Met Lekker Gastvrij Online verzeker je jezelf van:

horeca-social-media-manager

Een groeistrategie tijdens de lockdown en een vliegende start na corona

Via simpele acties en checklist laat je gasten via social media kiezen voor een bezoek aan jouw restaurant of café.
horeca-social-media-manager

Slimme marketingacties op speciale dagen

Voor de belangrijke speciale dagen in 2021 zoals Valentijn, Moederdag en Kerst, ontvang je een kant en klaar social media marketingplan.
horeca-social-media-manager

Top of mind blijven bij vaste gasten

Met onze creatieve teksten, foto's en actieplannen versterk je de band met vaste gasten. Zij komen vaker langs bij jouw restaurant of café.
horeca-social-media-manager

Continu ontdekt worden door nieuwe gasten

Je ziet jouw fanclub groeien doordat je on- en offline leuke reacties krijgt op social media berichten. Je krijgt meer volgers en meer gasten.

horeca-social-media-manager

Een bewezen effectieve strategie

Onze Social Succesformule werkt voor ieder restaurant en ieder café. Of je veel of weinig ervaring hebt met social media, dit plan werkt voor jou! 🙌🏼

horeca-social-media-manager

Een betaalbare oplossing voor social media

In plaats van honderden euro's per maand uitgeven aan een externe social media manager of -bureau, investeer je €995 in jezelf en jouw team. Dat is oa. inclusief een fotoshoot bij jou in de zaak t.w.v. €349,-. Omdat Lekker Gastvrij Online een zakelijke investering is in jezelf en jouw team kun je naast de BTW ook de kosten bij de Belastingdienst aftrekken als scholingskosten. Dat maakt Lekker Gastvrij Online extra voordelig.

En vergeet je bonussen niet!

rechtenvrije-restaurant-fotos

Bonus 1: Rechtenvrije foto's + bibliotheek

  Soms zoek je een foto voor op je website, op Instagram of voor een advertentie in Facebook. Maar op de foto's die je via Google vindt zit meestal copyright. Je mag die foto's niet zomaar gebruiken en riskeert zelfs een flinke boete als je het wel doet. 

  Daarom krijg je iedere maand toegang tot 30 rechtenvrije horecafoto's met mooie beelden van cappuccino's, taarten, cakes, hamburgers, pokébowls, bieren, wijnen, gasten, Valentijn, kerst en nog veel meer! Ook kun je bladeren in onze fotobibliotheek. Voor elke gelegenheid is er wel een goede foto te vinden.
korting-op-fotoshoot-horeca-restaurant-cafe

Bonus 2: Flinke korting op extra fotoshoots

  Bij je lidmaatschap ontvang je 1x gratis een fotoshoot t.w.v. 349 euro. Onze fotograaf Simone Boeren komt bij je langs om het interieur, de gerechten/dranken en het team professioneel op de foto te zetten. Met deze foto's kun je een hele tijd vooruit. 


  Als je op gegeven moment toch behoefte hebt aan nieuwe foto's kun je als lid van Lekker Gastvrij Online gebruik maken van een speciale korting. Bij de fotoshoots met Simone ontvang je een flink voordeel. Dat betekent dat je een tweede of derde shoot niet voor 349 euro, maar al voor 250 euro boekt. Met deze prijzen wordt het leuk om jouw restaurant of café ieder seizoen weer vers op de plaat te zetten! 

lekker-gastvrij-online-bibliotheek-toegang

Bonus 3: Toegang tot alle voorgaande Lekker Gastvrij Online edities & social media content t.w.v. €1.192,-

Bij je lidmaatschap krijg je toegang tot alle voorgaande edities van Lekker Gastvrij Online! Dat betekent dat je direct aan de slag kunt met:


✅ Verkoop deze maand méér take-out & delivery. 

✅ Jouw zaak vol ná corona! 

✅ Hoe krijg ik er in één maand 500 volgers bij?

✅ Hoe zorg ik dat volgers nieuwe gasten worden?

✅ Meer gasten met slimme e-mailmarketing. 

✅ Zo lanceer je een nieuw menu!

Maximaal draaien tijdens feestdagen.


Samen hebben deze marketingplannen een waarde van €1.192,-. Jij ontvangt ze gratis. 

basistraining-instagram

Bonus 4: Gratis Basistraining Instagram t.w.v. 99 euro

  In deze training leer je precies hoe Instagram werkt en hoe je zelf makkelijk sterke teksten, foto's en mooie stories maakt. Bouw in zes simpele stappen een online relatie met je gasten én nieuw publiek! 

  De training bevat onder meer:

  • Fotografieles
  • E-book met 5 Gouden Fotografieregels.
  • E-book Funky Instagram Stories maken.
kickstart-call

Bonus 5: Kickstart call t.w.v. 150 euro

Naast de persoonlijke begeleiding in de community, Q&A Calls en Masterclasses krijg je nu een Kickstart Call cadeau! In de call bekijken jullie waar je staat wat betreft online marketing en social media en ontdek je welke concrete stappen je met jouw restaurant of café kunt nemen om een vliegende start te maken via Lekker Gastvrij Online.

De Social Succesformule zorgt ervoor dat de investering zich terugbetaalt.

Als marketeers voor de horeca spreken we veel ondernemers met verschillende horecazaken: van klassieke cafés en restaurants tot hippe koffiezaken en dinnerbars. Daarom weten we dat social media best ongrijpbaar kan zijn. Wat levert de tijd en energie die je erin steekt nou echt op?


Laatst spraken we zelfs een horecaondernemer die er niet van onder de indruk was dat we zijn restaurant binnen 6 weken van 1.000 naar ruim 85.000 impressies op Instagram hadden geholpen. 


Ergens begrijpen we het wel, want ook al laten de cijfers duidelijke resultaten zien, wat betekent het als je 85.000 impressies hebt? Komen deze mensen dan allemaal in je zaak?


Zonder slimme strategie is het antwoord nee, hoewel het natuurlijk wel helpt. Iedere keer dat een kijker je op Instagram of Facebook ontdekt creëer je de mogelijkheid om een nieuwe gast te werven. 


Maar voor ons als social media specialisten en growth hackers voor horeca - en voor jou als horecaondernemer zelf - is dat niet genoeg. Wij willen meer controle. Meer zekerheid dat de tijd en energie die we in social media marketing stoppen zich terugbetaalt. 


Daarom hebben we de afgelopen 5 jaar de Social Succesformule ontwikkeld. Een simpel 

4 stappensysteem, waarmee je continu:


✅ Top of mind blijft bij vaste gasten en ze motiveert vaker terug te komen of te bestellen. 

✅Ontdekt wordt door nieuwe gasten, die trouwe volgers van je restaurant of café worden.


De kern: Via de Social Succesformule helpen we je de groep van vaste gasten rondom jouw restaurant of café te versterken en vergroten.


En nu je weet dat 50 tot 70% van de omzet in de horeca komt van vaste gasten, en dat 5% extra vaste gasten zo'n 25 tot 100% meer omzet op kan leveren, is het verdiepen van de relatie met én het uitbreiden van deze groep de tijdsinvestering meer dan waard.


Het enige dat jij hoeft te doen is vertrouwen op de stappen in onze Social Succesformule en je aanmelden voor Lekker Gastvrij Online. 

Lekker Gastvrij Online is geschikt voor:

.  Restaurant- en café-eigenaren die meegaan met de tijd en de fijne kneepjes van online marketing en social media zelf willen leren.
  Medewerkers in je team   die best handig zijn met social media, maar extra inspiratie, kennis en begeleiding kunnen gebruiken. Wij begeleiden hem of haar graag.
Freelancers die de social media verzorgen voor restaurants en cafés, maar meer kennis en inspiratie zoeken om hun opdrachtgevers beter te kunnen helpen.
9+
Deelnemers geven Lekker Gastvrij Online een dikke 9!
Super inspirerend!
Super inspirerend! Wauw! Ik ben zo blij dat jullie op mijn pad gekomen zijn. Ik ben maar pas begonnen en dit geeft me nog meer motivatie om door te zetten!
Memla's Kitchen
Leuke reacties.

Ik krijg echt leuke reacties op de posts elke keer. Zo leuk om te zien! Het meest fijne vind ik dat ik niet elke keer zo over de teksten hoef na te denken. 

De Brasserie Meppel
Precies wat ik zocht.
Dit programma is precies wat ik al een tijdje zocht! Super blij mee...nu al. Het borrelt meteen al lekker. Ik heb super veel zin om het te gaan gebruiken. Super tof dat jullie dit opgezet hebben!
Grand Café Hof van Medemblik
Meer omzet.
Absolute aanrader! Ik zit er nu een paar maanden bij en kan zeggen dat het zeker helpt in de omzet. 🔥🙌
Heart Garden Waffles Amsterdam
We ontmoeten nieuwe gasten.

"Social Media is voor ons dé manier om in gesprek te blijven met onze gasten. Met mooie foto’s, persoonlijke verhalen en video’s houden we onze contacten warm. Én we ontmoeten er zelfs nieuwe gasten. De ideeën en tips van Lekker Gastvrij Online helpen me op weg. Dat is heel fijn maar ook noodzakelijk. Want

via Instagram blijft Oakwood Grill zichtbaar, zowel voor onze vaste als voor nog onbekende gasten.

Oakwood Grill Veldhoven
Scheelt veel tijd.

"In de praktijk blijkt het bedenken van creatieve posts een tijdrovende klus. Daarom ben ik zo blij met de samenwerking met Lekker Sociaal Media. Ze denken strategisch mee en vinden precies de juiste online tone of voice. Onze social media accounts laten zien wat je

hier kunt verwachten: de sfeer, de koffie, onze liefde voor producten. En dat is – vooral als de deuren dicht zijn – heel erg waardevol."

TAZZ Delft
Direct meer bestellingen.

"Als we via social media onze nieuwe menu’s en afhaalgerechten delen, zien we dat direct terug in de bestellingen. Ga gewoon met social media aan de slag. Of je het nu zelf gaat doen of uitbesteedt, het is een extra kans om je zaak in de kijker te spelen en gasten aan je te binden. En dat is precies wat je als horecaondernemer wil, toch?!"

Tijm Utrecht 
Een uitkomst!
De samenwerking met Lekker Sociaal biedt echt een uitkomst. Zij pakken Social media professioneel aan en helpen om een community te creëren rondom jouw zaak.
Restaurant & wijnbar Clos
Volgers groeien lekker.

Mijn samenwerking met Lekker Sociaal Media is super fijn. Wij hebben sinds de samenwerking meer dan 58.000 unieke views op Facebook en 66.000 hits op Instagram. Ook onze volgers groeien lekker. 

Restaurant Soesterdal
We zijn nu een brand.

Lekker Sociaal Media heeft ons geholpen om echt een brand te worden. Met content die goed bij de Couscous Bar en onze doelgroep past. We groeiden zo binnen korte tijd van ongeveer 800 volgers naar nu ruim 4.000 volgers.

De Couscous Bar

Ervaring van Eva - Bar Hendrix & Café Cómodo

"Ik ben Lekker Gastvrij Online gaan gebruiken vanaf het moment dat de horeca eindelijk weer open mocht afgelopen juni! De posts die Lekker Gastvrij Online destijds deelde waren actueel en hadden hier dan ook veel mee te maken. Dit was erg fijn, zodat ik houvast had hoe ik bijvoorbeeld de coronaregels online kon communiceren met onze gasten, zonder er zelf te lang en veel over na te moeten denken!


Ik krijg super veel inspiratie van de posts uit Lekker Gastvrij Online. Per dag heb je kant-en-klare teksten en foto's klaarstaan, die je zo kunt overnemen in je social media planning.


Je ziet aan alles dat de mensen van Lekker Sociaal Media professionals zijn. Alle geschreven teksten voor de posts zijn zo pakkend, vernieuwend en leuk! De foto's zijn ook mooi en van hoge kwaliteit. 


Wat ook ontzettend fijn is, is dat op het platform altijd vragen gesteld kunnen worden. Privé, maar ook publiekelijk binnen de online community waar experts en deelnemers van lekker sociaal media samenkomen om elkaar te helpen. Ook zijn er live calls ingepland waar je aan kan deelnemen om vragen te stellen over online marketing, en video's opgenomen met tips en tricks - allemaal super leuk en handig!


Lekker Gastvrij Online is de service die ik aanraad aan iedereen binnen de horeca. Social media is zo ontzettend belangrijk, in deze tijden al helemaal, dus gebruik het goed en werk met deze toppers!"


Eva

Bar Hendrix en Café Cómodo in Amsterdam

Vergroot de fanclub en omzet van jouw restaurant of café met meer vaste en nieuwe gasten voor dezelfde investering als 6 flessen wijn  per maand.

Over Lekker Sociaal Media

“Wat doen jullie nou precies?”  Vroeg een journalist ons laatst.


Als social media specialisten en growth hackers voor horeca, helpen we restaurants en cafés bij het op- en uitbouwen van hun online fanclubs. 


Dat is belangrijk, want onderzoek van de Restaurantmonitor laat zien dat 3 van de 4 gasten in hun keuze voor een horecagelegenheid wordt beïnvloed door social media.


Dat is een flinke massa, die je niet wil mislopen. Wij helpen je om die massa binnen te halen.


Dat gaat niet van de ene op de andere dag. Maar in een tijd van een paar maanden kan er een hoop gebeuren. Met onze eetclub Waar Nederland Eet bouwden we afgelopen jaren zelfs een fanclub van 68.000 volgers op Instagram in 12 steden door heel Nederland.


Sinds 2018 helpen we horeca.


Benieuwd naar onze succesverhalen? Kijk oa. maar eens bij Clos Amsterdam, Tazz Delft, Soesterdal en Hemelse Modder. Zij startten middenin de lockdown en groeien nu met 500+ volgers per maand. 💪🏻


- Team Lekker Sociaal Media

floor-eizema-social-media-specialist-horeca

Floor

Floor is growth hacker en communicatiestrateeg. Ze bedenkt de inhoudelijke en creatieve lijn van onze social campagnes.

Gwen

Gwen is content creative. Ze is gespecialiseerd in het online doorvertalen van de sfeer in restaurants en cafés in tekst en beeld.

simone-boeren-lekker-sociaal-media-team

Simone

Simone is fotograaf. Ze richt zich specifiek op sfeer- en foodfotografie in de horeca. Ze geeft jouw restaurant of café de uitstraling die het online verdient!

Marlinde

Marlinde is content creative en vertaalt, net als Gwen, de sfeer van restaurants en cafés in heerlijke beelden en teksten.

Over Lekker Gastvrij Online

Wat levert social media nou echt op?

Social media is geen get rich quick methode, maar social inzetten op onze - de Lekker Sociaal Media - manier is meebewegen met het internet en koploper zijn in Nederland. Je wordt de Go To horecazaak in jouw omgeving. Dat is een krachtig fundament, waarmee je meer mensen kunt bereiken en hen kunt bewegen bij je binnen te stappen. De Coronacrisis laat zien dat het hebben van de gunfactor super belangrijk is. Instagram, Facebook en E-mail zijn de uitgelezen media om een persoonlijke relatie met je gasten op te bouwen en die goodwill te creëren.

Daarnaast geeft onderzoek aan dat social media kanalen van horecazaken op dit moment bij 75% van de gasten leidend in de keuze om binnen te stappen. (Bron: Restaurant Monitor 2020) Instagram, Facebook, LinkedIn, e-mail en je website zijn daarmee stuk voor stuk belangrijke visitekaartjes voor je zaak.

Samengevat levert social media je nieuwe gasten, nieuwe businesskansen, nieuwe manieren om geld te verdienen en een podium om ontdekt te worden door de media op.

Is Lekker Gastvrij Online geschikt voor elke horecaprofessional?

Elke horecaondernemer of marketeer en elk bedrijf kan met social media zijn omzet en impact vergroten. Toch halen bepaalde ondernemers en marketeers het meest uit Lekker Gastvrij Online.Het is de online social media academie voor mensen die een prachtige zaak hebben en die een groter podium willen geven. Voor mensen die een verschil willen maken. Voor mensen die dromen van meer gasten, meer reuring, een maximale bezettingsgraad en meer online bestellingen. Het is een service voor mensen die dromen van meer vrijheid en minder zorgen. Voor mensen met inhoud. Die, of ze social media nu spannend vinden of niet, nieuwsgierig genoeg zijn om te onderzoeken wat er mogelijk is.Heel concreet is Lekker Gastvrij Online voor:

- Horecaondernemers. Startend en doorgewinterd.
- Horecamarketeers, die het maximale uit de zaak willen halen.
- Horecamedewerkers, die willen helpen bij de marketing.

Maar ook:

- Feelancers en ZZP'ers die diensten leveren aan de horeca.
- Als je online meer wil gaan verkopen, nu en in de toekomst.
- Of als je iemand wil ondersteunen in bovenstaande dingen.

Met de Lekker Gastvrij Online willen we meer horeca professionals inspireren om zichzelf en hun mooie zaak te laten zien. Juist nu online de enige manier is om contact te leggen en onderhouden met je gasten.Er is op dit moment zoveel positiviteit die nog onzichtbaar is. Zoveel mooie zaken die de wereld een betere, fijnere, meer inspirerende plek maken. En zo veel behoefte bij mensen om dat te zien. Er is een stille mediarevolutie gaande op social media en wij willen je helpen om samen met ons, je zaak het podium te geven die het verdient. We weten dat het werk waar jij je hart en ziel inlegt, nog veel meer impact mag maken dan nu het geval is.

Ik heb geen tijd om met social media bezig te zijn.

Het gevoel dat er altijd wat belangrijkers is en er van alle kanten aan je getrokken wordt…dat kennen we.

Gebrek aan tijd is ook meteen de reden dat veel restaurants en cafés de kansen niet succesvol zijn op social media.

Meedoen aan Lekker Gastvrij Online heeft een paar voordelen:

• Efficiënter werken
Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden en maakt gebruik van een social media systeem dat werkt. Je minimaliseert de tijd die je aan social media hoeft te besteden en kunt toch succesvol zijn.

• Uitbesteden aan team
Heb je iemand in het team die best handig is met social media? Geef ze Lekker Gastvrij Online cadeau en besteed de social media uit. Wij begeleiden jouw teamlid en jij kunt social media van je bordje vegen.

• Schop onder je kont
Wij sturen je iedere maand een nieuw actieplan en nieuwe social media teksten. Zo blijft social media top of mind bij jou en zijn je social media kanalen altijd up to date. Zien we dat je er niets mee doet? Dan ontvang je van ons een digitale schop onder je kont.

Je kunt ons het beste zien als je digitale social media collega. Als onderdeel van jouw team. We helpen je kostbare tijd te besparen en de focus te houden, zodat ook jij de kansen van het internet kunt benutten.

Kan ik het niet gewoon zelf doen? Gebruik maken met gratis tutorials op het internet?

Er zijn one hit wonders die helemaal zelf het wiel uitvinden en met wat gratis tutorials een killer social media kanaal opzetten. Maar voor 99% van de ondernemers en marketeers is de gratis informatie tsunami op het internet, vaak de reden dat ze juist stoppen met social media. Want waarom zelf het wiel uitvinden? Dat kost je veel meer tijd en dus geld. En bovendien, hoe weet je wat je niet weet? Hoe kun je zoeken naar de dingen waarvan je niet weet dat ze belangrijk zijn? Er is niets vervelender dan zomaar een beetje berichten maken waar niemand naar kijkt of op reageert, zonder dat je weet waar het aan schort. Dat demotiveert. En maakt de drempel steeds groter om een succes van social media te maken.

Met Lekker Gastvrij Online nemen we je bij de hand. Je krijg je een stap-voor-stap plan, waarvan bewezen is dat het echt werkt. Wij groeiden er zelf met onze eetclub Waar Nederland Eet in 5 jaar tijd naar 68.000 Instagramvolgers mee.

Wat is de toegevoegde waarde van Lekker Gastvrij Online?

Met Lekker Gastvrij Online zet je social media en emailmarketing in als een professional. Je maakt gebruik van creatieve teksten en professionele foto's die jouw zaak het online visitekaartje geven dat het verdient. Maar niet alleen dat, met de simpele stappen in het actieplan blijf je top of mind bij vaste gasten en word je continu ontdekt door nieuwe gasten. Met Lekker Gastvrij Online wordt je de populairste zaak van de buurt!

Daarnaast kun je onze social media experts iedere dag al je vragen stellen, zodat je altijd door kan. Lekker Gastvrij Online is jouw stok achter de deur én succesformule voor social media.

Kan ik een voorbeeld zien?

Wil je een voorbeeld zien van Lekker Gastvrij Online? Dat kan!

Op onze website kun je de brochure van Lekker Gastvrij Online downloaden. Daarin vind je:

• Een voorbeeld van een actieplan
• Voorbeelden van creatieve teksten
• Het portfolio van onze fotografe Simone Boeren
• Een kijkje in de online omgeving
• Een kijkje in de community

Heb je hierna toch behoefte aan meer voorbeelden? Stuur dan een e-mail naar contact@lekkersociaalmedia.nl.

Wil je liever even bellen met een van onze social media experts voor je de keuze maakt voor Lekker Gastvrij Online? Dat kan! Plan via de website gratis een gesprek in, dan spreken we je snel.

Plaatst iedereen dan straks dezelfde foto's en teksten?

Jouw zaak is unieken heeft een eigen verhaal dat veel vaker gehoord en gezien mag worden. De foto's en teksten die je in Lekker Gastvrij Online vindt helpen je om dat eigen verhaal te vertellen en zichtbaar te maken op social media. Zo lang je onze tips volgt staat jouw verhaal centraal. Je zal daarom geen restaurants, winkels en hotels vinden die precies dezelfde content plaatsen als jij.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee. Zo lang je een smartphone hebt kun je mee doen. Zelfs de fototips kun je met twee linkerhanden volgen. Je hoeft dus ook geen professionele fotoapparatuur te hebben om professionele resultaten te behalen.

Ook kun je in de online community altijd vragen stellen. Kortom: je wordt met al je vragen opgevangen. Wij zorgen ervoor dat de techniek niet moeilijk en intimiderend is, maar dat het overzichtelijk en leuk voor je wordt.

Mag ik Lekker Gastvrij Online delen met collega's?

Ja. We hopen zelfs dat jullie de strategieën en content van Lekker Gastvrij Online met het hele team gaan toepassen. Wel krijgt maar één van jullie een inlogcode. Lekker Gastvrij Online delen met andere personen dan collega's is niet de bedoeling.

Ik heb op dit moment geen geld om met Lekker Gastvrij Online te starten.

Is Lekker Gastvrij Online nu financieel de juiste keuze voor jouw restaurant of café?

Laten we vooropstellen, wij zijn er niet om je te zeggen wat je moet doen.
Jij kunt zelf het beste inschatten waar in jouw restaurant of café of dit moment de meeste behoefte aan is.

Wel willen we je laten zien wat er mogelijk is, áls je kiest voor Lekker Gastvrij Online.

Lekker Gastvrij Online is namelijk hét marketingprogramma voor horeca, waarmee je via social media stap voor stap een grote fanclub opbouwt voor jouw restaurant of café.

Als je op dit moment zelf een paar uur in de week over hebt, of een teamlid vrij kunt maken, dan vind je nergens anders zoveel professionele begeleiding voor een investering die gelijkstaat aan een paar flessen wijn per maand.

Ter vergelijking. Voor een full service samenwerking investeren onze opdrachtgevers 2.685 euro per kwartaal.

Omdat wij natuurlijk ook zien in wat voor zware tijd de horeca op dit moment zit, geven we nu tijdelijk 50% korting op de investering. Daarmee heb je de social media marketing voor een heel jaar niet voor 1.990 euro, maar voor 995 euro geregeld.

Dat betekent dat Lekker Gastvrij Online zich al terugbetaalt, als je iedere maand:

2 extra dinerboxen verkoopt.
Of
3 extra flessen wijn verkoopt.
Of
27 extra cappuccino’s verkoopt.

En dat gaat lukken, want met Lekker Gastvrij Online heb je een systeem in handen dat werkt. Een systeem waarmee je de groep vaste gasten rondom jouw restaurant of café versterkt en vergroot.

Daarnaast heb je iedere werkdag toegang tot de begeleiding van onze social media experts. We helpen je altijd verder als je toch even vastloopt.

Extra tip: Omdat Lekker Gastvrij Online een zakelijke investering is in jezelf en jouw team kun je naast de BTW, de kosten bij de Belastingdienst aftrekken als scholing/bedrijfskosten. Dat maakt Lekker Gastvrij Online extra voordelig.

Wil je een grote fanclub opbouwen rondom jouw restaurant of café? En denk je dat social media op dit moment de manier is om dat te doen? Meld je dan vandaag nog aan.

De plekken in het programma zijn beperkt en vol = vol.

Kan ik ook meedoen als ik geen (nog) geen horecaondernemer ben?

Misschien droom je ervan om je eigen horecazaak te starten, maar is dat op dit moment nog niet zo. Of misschien verleen je een dienst aan de horeca, zoals wij. Ook voor jou is Lekker Gastvrij Online geschikt. We zien bijvoorbeeld veel social media professionals die gebruik maken van onze services. Dat vinden we juist ontzettend leuk en een mooi compliment! Voor jou heeft de het zelfs een extra dimensie: je kunt het actieplan en de content van Lekker Gastvrij Online voor jouw horecaklanten inzetten, zodat je ze beter kan ondersteunen als ze met social media vragen bij je komen!

Is Lekker Gastvrij Online altijd actueel? Speelt het marketingplan flexibel in op onverwachte gebeurtenissen in 2021?

Yes! We've got your back! Lekker Gastvrij Online is altijd actueel. Wordt de lockdown verder verlengd? Dan ontvang je van ons een aangepast plan. Komen we dit jaar voor andere verrassingen te staan? Wij zorgen dat jij precies weet wat je aan marketing kunt doen om binnen de mogelijkheden maximaal te draaien. We gaan dit jaar samen aanpakken!

Ik ben bang dat Lekker Gastvrij Online te algemeen is. Dat het niet specifiek genoeg is voor mijn restaurant of café.

Twijfel je of Lekker Gastvrij Online te algemeen is? Dat het niet specifiek genoeg is voor jouw restaurant of café?

Dat snappen we. Daarom is het belangrijk dat we samen een deal sluiten:

• Wij brengen de expertise, creatieve ideeën en werken voorbeelden uit.
• Jij vertaalt ze door naar jouw restaurant of café.

Het is dan ook belangrijk om te weten dat Lekker Gastvrij Online een actief programma is. Het is dus geen e-book of training waarbij je verder geen begeleiding krijgt.

Wij willen je echt verder helpen en zorgen dat we samen duidelijke resultaten behalen.

Daarom zijn we iedere werkdag aanwezig in de online Lekker Gastvrij Online community om al je vragen te beantwoorden.

Daarnaast organiseren we regelmatig Live Q&A Calls en Masterclasses. In deze videogesprekken kun je onze experts alles vragen wat je wil. Zij kijken dan persoonlijk met je mee en helpen je verder.

Dus ja, we vragen een stuk commitment van jou, maar dan zorgen we er ook samen voor dat je succesvol wordt.

Hoeveel horecaondernemers doen er mee? Kunnen we onderling ook kennis uitwisselen?

Voel je je als horecaondernemer wel eens eenzaam? Heb je het gevoel dat je het helemaal alleen moet doen? Zou je het fijn vinden om andere ondernemers te leren kennen en kennis uit te wisselen?

Dan ga je veel plezier beleven in Lekker Gastvrij Online. We hebben inmiddels een actieve community van tientallen horecaprofessionals die hun blik richten op de toekomst.

Daarmee is Lekker Gastvrij Online meer dan een social media marketingprogramma.

In de community en tijdens de Live Q&A Calls en Masterclasses heb je alle kans om vragen te stellen en kennis uit te wisselen met horecaondernemers uit heel Nederland.

Niets hoeft, maar we merken dat onze leden hier juist energie en extra motivatie van krijgen.

arrow_drop_up arrow_drop_down