lekker gastvrij online aanmelden voordeel 15

Lekker Gastvrij Online

Een vliegende start maken met social media? Ontvang t/m vrijdag 50% voordeel op Lekker Gastvrij Online en een professionele fotoshoot t.w.v. 475 euro cadeau! 

lekker gastvrij online social media horeca 1

Lekker Gastvrij
Online

Tot en met vrijdag 50% voordeel én een fotoshoot cadeau!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Herken je deze social media problemen?

Je start met social media...en stopt...start weer fanatiek...en stopt.
Je bent te druk en na een volle dag op de vloer heb je de energie en creativiteit niet meer om een leuke Instagram of Facebook post te maken.
Je voelt dat social media belangrijk is en zou er eigenlijk meer over willen weten. Je zoekt praktische en simpele tips. 
Je bekijkt regelmatig de kanalen van succesvolle horeca en denkt: "Hoe komen ze toch aan al die volgers?" Je voelt misschien zelfs een klein beetje jaloezie.

Je wil trots zijn op de online uitstraling van je zaak. Dat is nu niet zo.
Alleen...honderden euro's per maand investeren in een professioneel social media bureau kan of wil je niet.


Stop met aanmodderen en start met Lekker Gastvrij Online: hét social media plan voor horeca. Wij doen 99% van het creatieve werk al voor je. Social media wordt zo super makkelijk vól te houden!

lekker gastvrij online aanmelden voordeel 10

75% van de horecagasten kiest een restaurant of café via social media. Die massa wil je binnenhalen!

Met Lekker Gastvrij Online kies je voor:

lekker gastvrij online aanmelden voordeel 2

Iedere maand nieuwe social media posts in je mailbox

Ben je nu veel tijd kwijt met het bedenken van creatieve social media posts? Iedere maand sturen we je een nieuw social mediaplan met 30 rechtenvrije foto's en 30 creatieve teksten. Deze foto's en teksten maken het makkelijk om iedere dag binnen 1 minuut op social media te posten.
lekker gastvrij online aanmelden voordeel 2

Slimme marketingacties tijdens feestdagen

Voor de belangrijke feestdagen zoals Valentijn, Moederdag en Kerst, ontvang je een kant en klaar social media marketingplan. Zo haal je altijd het maximale uit de feestdagen.

lekker gastvrij online aanmelden voordeel 2

De Social Succesformule en professionele begeleiding

Je krijgt toegang tot de Social Succesformule - het door ons ontwikkelde stappenplan voor social media en emailmarketing in de horeca - en de kennis van onze experts. Al je vragen worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.

lekker gastvrij online aanmelden voordeel 2

Een betaalbare oplossing voor social media

Nergens anders vind je zoveel professionele begeleiding voor een investering die gelijkstaat aan een paar flessen wijn per maand.

"Zelf had ik niks met social media, maar ik wist: het is belangrijk voor de zaak. En al doende leert men. Aan de hand van de praktische, ‘down to earth’ tips van Lekker Sociaal Media heb ik het me eigen gemaakt en vind het nu zelfs leuk om te doen!"
Abhinabha - Heart Garden Waffles Amsterdam
lekker gastvrij online aanmelden voordeel 7
lekker gastvrij online aanmelden voordeel 11

Professionele fotoshoot

  Bij social media denk je misschien als eerste aan mooie foto's. Een online portfolio om je vingers bij af te likken. En inderdaad, foto's zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van online succes. Als je lid wordt van Lekker Gastvrij Online krijg je daarom een professionele fotoshoot t.w.v. €475,- cadeau! Onze fotograaf Simone komt langs in jouw restaurant of café en schiet mooie beelden van het menu, het team en interieur. Zo hoef je zelf niet meer na te denken over het maken van mooie foto's, of een fotograaf in te huren! 


  Benieuwd naar de stijl van Simone? Bekijk dan hieronder wat foto's uit haar portfolio. 

beste horeca social media fotografie voorbeeld portfolio
beste social media horeca review marja
“De foto’s zijn weer TOP! Super bedankt, heel blij mee. Wij vonden het ook gezellig dus weer tot het volgende seizoen. 😜”
Marja - Restaurant NU
lekker gastvrij online aanmelden voordeel 6
lekker gastvrij online social media horeca 5

Super simpel actieplan 

  Iedere maand ontvang je van ons een super simpel actieplan om jouw restaurant of café via Instagram, Facebook en e-mail te promoten bij nieuw publiek én top of mind te blijven bij vaste gasten. Volg (samen met je team) de simpele stappen en zie hoe jouw fanclub via social media steeds groter wordt!

lekker gastvrij online social media horeca 5

Creatieve teksten

  Creatieve teksten zijn ontzettend belangrijk bij het opbouwen van een fanclub op social media. Juist in de teksten kun je de sfeer in je zaak goed overbrengen. Daarom besteden we binnen Lekker Gastvrij Online extra aandacht aan de teksten. We sturen je iedere maand een nieuwe contentkalender vol creatieve teksten die je makkelijk kunt overnemen op de Instagram en Facebookpagina van jouw restaurant of café.

lekker gastvrij online social media horeca 5

Rechtenvrije voorbeeldfoto's

  Een contentkalender voor social media is niet compleet zonder goede foto's. Bij de creatieve teksten sturen we je daarom rechtenvrije foto's die je zo kunt gebruiken, of zelf makkelijk na kan maken in jouw restaurant of café. Je hebt zo altijd voldoende foto's voor een prachtige social media feed. Hieronder zie je een voorbeeld van onze stijl.

beste horeca social media fotografie voorbeeld gerechten
lekker gastvrij online social media horeca 6

Live Q&A Calls

  Met Lekker Gastvrij Online gaan we je écht helpen en samen met jou zorgen dat je via social media een grote fanclub opbouwt. Daarom organiseren we iedere maand een Live Q&A Call. In deze live videogesprekken kun je onze experts alles over social media vragen wat je wil. Zij kijken dan persoonlijk met je mee en helpen je verder. 

lekker gastvrij online aanmelden voordeel 8
lekker gastvrij online social media horeca 6

Persoonlijke begeleiding

  Daarnaast werken we als enige social media bureau voor de horeca in Nederland met de Social Succesformule. Binnen Lekker Gastvrij Online leren onze experts jou de 4 simpele stappen van deze Social Succesformule toe te passen op jouw horecabedrijf, zodat je precies weet hoe je jouw fanclub uitbreidt via social media én van volgers betalende gasten maakt. Heb je extra hulp nodig of vragen over social media? Onze experts geven je zoveel online begeleiding als je wilt. Al je vragen worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.

lekker gastvrij online social media horeca 6

Masterclasses 

  Ook organiseren we op verzoek van de leden - van jou dus - extra Masterclasses. Bijvoorbeeld over onderwerpen als adverteren, fotograferen en het maken van mooie stories. Heb je behoefte aan extra kennis? Laat het ons weten. Dan zorgen wij voor een Masterclass.

lekker sociaal media social media horeca 13

Flinke korting op extra fotoshoots

  Bij je lidmaatschap ontvang je 1x gratis een fotoshoot t.w.v. 475 euro. Onze fotograaf Simone komt bij je langs om het interieur, de gerechten/dranken en het team professioneel op de foto te zetten. Met deze foto's kun je een hele tijd vooruit. 


  Als je op gegeven moment toch behoefte hebt aan nieuwe foto's kun je als lid van Lekker Gastvrij Online gebruik maken van een speciale korting. Bij de fotoshoots met Simone ontvang je een flink voordeel. Dat betekent dat je een tweede of derde shoot niet voor 475 euro, maar voor 250 euro boekt. Met deze prijzen wordt het leuk om jouw restaurant of café ieder seizoen weer op de plaat te zetten! 

brasserie meppel beste social media horeca
"Social media werd me echt te veel, en daarom klopte ik aan bij Lekker Sociaal Media. Zij helpen me uit de brand met leuke teksten en inspiratie voor mooie foto’s. De persoonlijke berichten over ons team werken het beste. Al moest ik daar zelf flink voor uit mijn comfort zone stappen! Maar dankzij Lekker Sociaal Media heb ik dat wel gedaan. En daar ben ik nog steeds erg blij om, want social media blijkt voor ons dé manier om in contact te blijven met onze gasten en te vertellen wat we doen."
Christine - De Brasserie in Meppel
lekker gastvrij online aanmelden voordeel 15

Start vandaag nog met Lekker Gastvrij Online!

Wil je ook een vliegende start maken met social media? Tot en met vrijdag start je Lekker Gastvrij Online al voor 1.990 995 euro per jaar! Naast 50% voordeel op je jaarabonnement krijg je van ons een professionele fotoshoot t.w.v. 475 euro cadeau!

lekker gastvrij online aanmelden voordeel 18

Nu 50% voordeel &
fotoshoot cadeau!

Wil je ook een vliegende start maken met social media?

Je start Lekker Gastvrij Online nu tijdelijk voor 995 euro

per jaar! De eerste professionele fotoshoot t.w.v. 475 euro

krijg je van ons cadeau.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Liever betalen in termijnen? Dat kan! 

Wil je graag meedoen aan Lekker Gastvrij Online, maar is de investering van 995 euro op dit moment teveel gevraagd? Je kunt de jaarinvestering spreiden over 4 kwartalen.


Klik hieronder op de button ‘betalen in termijnen'. Je ziet de optie om de investering te spreiden over kwartalen dan vanzelf voorbijkomen.

beste horeca social media manager nederland
lekker gastvrij online aanmelden voordeel 9
lekker gastvrij online aanmelden voordeel 20

Cadeau 1: Alle voorgaande Lekker Gastvrij Online edities & social media content t.w.v. €1.990,-

Bij je lidmaatschap krijg je toegang tot alle voorgaande edities van Lekker Gastvrij Online! Dat betekent dat je direct na je aanmelding onder meer aan de slag kunt met:

 • Adverteren voor beginners.
 • Groeien met 500 volgers per maand.
 • Slimme e-mailmarketing voor horeca.


Samen hebben deze marketingplannen een waarde van €1.990,-. Jij ontvangt ze gratis. 

lekker gastvrij online aanmelden voordeel 19

Cadeau 2: Kickstart call t.w.v. 150 euro

Naast de persoonlijke begeleiding in de community, Q&A Calls en Masterclasses krijg je nu een Kickstart Call cadeau! In de call bekijken jullie waar je staat wat betreft online marketing en social media en ontdek je welke concrete stappen je met jouw restaurant of café kunt nemen om een vliegende start te maken via Lekker Gastvrij Online.

lekker gastvrij online aanmelden voordeel 21

Cadeau 3: Basistraining Instagram t.w.v. 99 euro

  In deze training leer je precies hoe Instagram werkt en hoe je zelf makkelijk sterke teksten, foto's en mooie stories maakt. Bouw in zes simpele stappen een online relatie met je gasten én nieuw publiek! 

  De training bevat onder meer:

  • Fotografieles
  • E-book met 5 Gouden Fotografieregels.
  • E-book Funky Instagram Stories maken.
lekker gastvrij online aanmelden voordeel 15

Ontvang nu 50% van je inschrijving cadeau!

Schrijf je nu in voor Lekker Gastvrij Online en start voor 1.990 995 euro per jaar. Die investering verdien je snel terug. Lekker Gastvrij Online is al rendabel bij:


 • 2 extra reserveringen per maand 
 • 3 extra flessen wijn per maand
 • 10 extra lunches per maand
lekker gastvrij online social media horeca 3

Start voor minder dan

3 euro per dag.

Deze week start je Lekker Gastvrij Online voor 995 euro per jaar.

Dat is nog geen 3 euro per dag. Die investering verdien je terug.

Daar gaan wij je bij helpen. Wacht niet langer en kies voor méér gasten

en bestellingen via social media. 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Extra bevestiging nodig? Dit is wat horecaondernemers zeggen:

Super inspirerend!
Super inspirerend! Wauw! Ik ben zo blij dat jullie op mijn pad gekomen zijn. Ik ben maar pas begonnen en dit geeft me nog meer motivatie om door te zetten!
Memla's Kitchen
Leuke reacties.

Ik krijg echt leuke reacties op de posts elke keer. Zo leuk om te zien! Het meest fijne vind ik dat ik niet elke keer zo over de teksten hoef na te denken. 

De Brasserie Meppel
Precies wat ik zocht.
Dit programma is precies wat ik al een tijdje zocht! Super blij mee...nu al. Het borrelt meteen al lekker. Ik heb super veel zin om het te gaan gebruiken. Super tof dat jullie dit opgezet hebben!
Grand Café Hof van Medemblik
Meer omzet.
Absolute aanrader! Ik zit er nu een paar maanden bij en kan zeggen dat het zeker helpt in de omzet. 🔥🙌
Heart Garden Waffles Amsterdam
We ontmoeten nieuwe gasten.

"Social Media is voor ons dé manier om in gesprek te blijven met onze gasten. Met mooie foto’s, persoonlijke verhalen en video’s houden we onze contacten warm. Én we ontmoeten er zelfs nieuwe gasten. De ideeën en tips van Lekker Gastvrij Online helpen me op weg. Dat is heel fijn maar ook noodzakelijk. Want

via Instagram blijft Oakwood Grill zichtbaar, zowel voor onze vaste als voor nog onbekende gasten.

Oakwood Grill Veldhoven
Scheelt veel tijd.

"In de praktijk blijkt het bedenken van creatieve posts een tijdrovende klus. Daarom ben ik zo blij met de samenwerking met Lekker Sociaal Media. Ze denken strategisch mee en vinden precies de juiste online tone of voice. Onze social media accounts laten zien wat je

hier kunt verwachten: de sfeer, de koffie, onze liefde voor producten. En dat is – vooral als de deuren dicht zijn – heel erg waardevol."

TAZZ Delft
Direct meer bestellingen.

"Als we via social media onze nieuwe menu’s en afhaalgerechten delen, zien we dat direct terug in de bestellingen. Ga gewoon met social media aan de slag. Of je het nu zelf gaat doen of uitbesteedt, het is een extra kans om je zaak in de kijker te spelen en gasten aan je te binden. En dat is precies wat je als horecaondernemer wil, toch?!"

Tijm Utrecht 
Een uitkomst!
De samenwerking met Lekker Sociaal biedt echt een uitkomst. Zij pakken Social media professioneel aan en helpen om een community te creëren rondom jouw zaak.
Restaurant & wijnbar Clos
Volgers groeien lekker.

Mijn samenwerking met Lekker Sociaal Media is super fijn. Wij hebben sinds de samenwerking meer dan 58.000 unieke views op Facebook en 66.000 hits op Instagram. Ook onze volgers groeien lekker. 

Restaurant Soesterdal
We zijn nu een brand.

Lekker Sociaal Media heeft ons geholpen om echt een brand te worden. Met content die goed bij de Couscous Bar en onze doelgroep past. We groeiden zo binnen korte tijd van ongeveer 800 volgers naar nu ruim 4.000 volgers.

De Couscous Bar

Ok...resumé!

lekker gastvrij online aanmelden voordeel 2

Professionele uitstraling

Met onze professionele foto's en creatieve teksten blijf je top of mind bij vaste gasten én word je ontdekt door nieuwe gasten.
lekker gastvrij online aanmelden voordeel 2

Winstgevende social media kanalen

We doen 99% van het creatieve werk al voor je. Volg het plan en creëer binnen no-time winstgevende social media kanalen.

lekker gastvrij online aanmelden voordeel 2

Een betaalbare oplossing voor social media

Nergens anders vind je zoveel professionele begeleiding voor een investering die gelijkstaat aan een paar flessen wijn per maand.

lekker gastvrij online social media horeca 4

Wacht niet langer.

Start met Lekker

Gastvrij Online.

Meld je aan en start direct met het professionaliseren van de

social media kanalen van jouw restaurant of café.

Laat die gasten maar komen! 

lekker gastvrij online aanmelden voordeel 15

Wacht niet langer. Kies voor Lekker Gastvrij Online!

Meld je aan en start direct met het professionaliseren van de social media kanalen van jouw restaurant of café. Laat die gasten maar komen! 

Liever nog even bellen voor je start?

Heb je vragen over Lekker Gastvrij Online? Bel ons even op 085-1308340. Dat vinden we alleen maar leuk. 

beste horeca social media plan lekker gastvrij online
                                 

Over Lekker Gastvrij Online

Wat levert social media nou echt op?

Social media is geen get rich quick methode, maar social inzetten op onze - de Lekker Sociaal Media - manier is meebewegen met het internet en koploper zijn in Nederland. Je wordt de Go To horecazaak in jouw omgeving. Dat is een krachtig fundament, waarmee je meer mensen kunt bereiken en hen kunt bewegen bij je binnen te stappen. De Coronacrisis laat zien dat het hebben van de gunfactor super belangrijk is. Instagram, Facebook en E-mail zijn de uitgelezen media om een persoonlijke relatie met je gasten op te bouwen en die goodwill te creëren.

Daarnaast geeft onderzoek aan dat social media kanalen van horecazaken op dit moment bij 75% van de gasten leidend in de keuze om binnen te stappen. (Bron: Restaurant Monitor 2020) Instagram, Facebook, LinkedIn, e-mail en je website zijn daarmee stuk voor stuk belangrijke visitekaartjes voor je zaak.

Samengevat levert social media je nieuwe gasten, nieuwe businesskansen, nieuwe manieren om geld te verdienen en een podium om ontdekt te worden door de media op.

Is Lekker Gastvrij Online geschikt voor elke horecaprofessional?

Elke horecaondernemer of marketeer en elk bedrijf kan met social media zijn omzet en impact vergroten. Toch halen bepaalde ondernemers en marketeers het meest uit Lekker Gastvrij Online.

Het is de online social media academie voor mensen die een prachtig horecabedrijf hebben en dat een groter podium willen geven. Voor mensen die een verschil willen maken. Voor mensen die dromen van meer gasten, meer reuring, een maximale bezettingsgraad en meer online bestellingen. Het is een service voor mensen die mee willen gaan met de tijd. Voor mensen met inhoud. Die, of ze social media nu spannend vinden of niet, nieuwsgierig genoeg zijn om te onderzoeken wat er mogelijk is.

Heel concreet is Lekker Gastvrij Online voor:

- Horecaondernemers. Startend en doorgewinterd.
- Horecamarketeers, die het maximale uit de zaak willen halen.
- Horecamedewerkers, die willen helpen bij de marketing.

Maar ook:

- Feelancers en ZZP'ers die diensten leveren aan de horeca.
- Als je online meer wil gaan verkopen, nu en in de toekomst.
- Of als je iemand wil ondersteunen in bovenstaande dingen.

Met Lekker Gastvrij Online willen we meer horecaprofessionals inspireren om zichzelf en hun mooie bedrijf te laten zien. Juist nu online zo'n belangrijke manier is om contact te leggen en onderhouden met je gasten.

Er zijn op dit moment veel mooie verhalen die nog onzichtbaar zijn. Zoveel mooie zaken die de wereld een betere, fijnere, meer inspirerende plek maken. En zo veel behoefte bij mensen om dat te zien. Er is een stille social mediarevolutie gaande in de horeca en wij willen je helpen om samen met ons, jouw bedrijf het podium te geven dat het verdient. We weten dat het werk waar jij je hart en ziel inlegt, nog veel meer vaker ontdekt mag worden dan nu het geval is.

Kan ik het niet gewoon zelf doen? Gebruik maken met gratis tutorials op het internet?

Er zijn one hit wonders die helemaal zelf het wiel uitvinden en met wat gratis tutorials een killer social media kanaal opzetten. Maar voor 99% van de ondernemers en marketeers is de gratis informatie tsunami op het internet, vaak de reden dat ze juist stoppen met social media. Want waarom zelf het wiel uitvinden? Dat kost je veel meer tijd en dus geld. En bovendien, hoe weet je wat je niet weet? Hoe kun je zoeken naar de dingen waarvan je niet weet dat ze belangrijk zijn? Er is niets vervelender dan zomaar een beetje berichten maken waar niemand naar kijkt of op reageert, zonder dat je weet waar het aan schort. Dat demotiveert. En maakt de drempel steeds groter om een succes van social media te maken.

Met Lekker Gastvrij Online nemen we je bij de hand. Je krijg je een stap-voor-stap plan, waarvan bewezen is dat het echt werkt. Wij groeiden er zelf met onze eetclub Waar Nederland Eet in 5 jaar tijd naar 70.000+ Instagramvolgers mee.

Ben je klaar met lukraak Googelen? En wil je een social media strategie die werkt? Start dan met Lekker Gastvrij Online.

Ik heb - door het personeelstekort - geen tijd om met social media bezig te zijn.

Het gevoel dat er altijd wat belangrijkers is en er van alle kanten aan je getrokken wordt…dat kennen we.

Gebrek aan tijd is ook meteen de reden dat veel restaurants en cafés de kansen niet succesvol zijn op social media.

Meedoen aan Lekker Gastvrij Online heeft een paar voordelen:

• Efficiënter werken
Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden en maakt gebruik van een social media systeem dat werkt. Je minimaliseert de tijd die je aan social media hoeft te besteden en kunt toch succesvol zijn.

• Uitbesteden aan team
Heb je iemand in het team die best handig is met social media? Geef ze Lekker Gastvrij Online cadeau en besteed de social media uit. Wij begeleiden jouw teamlid en jij kunt social media van je bordje vegen.

• Schop onder je kont
Wij sturen je iedere maand een nieuw actieplan en nieuwe social media teksten. Zo blijft social media top of mind bij jou en zijn je social media kanalen altijd up to date. Zien we dat je er niets mee doet? Dan ontvang je van ons een digitale schop onder je kont. :-)

Je kunt ons het beste zien als je nieuwe social media collega. Als onderdeel van jouw team. We helpen je kostbare tijd te besparen en focus te houden, zodat ook jij de kansen van social media en e-mail kunt benutten.

Wat is de toegevoegde waarde van Lekker Gastvrij Online?

Met Lekker Gastvrij Online zet je social media en emailmarketing in als een professional. Je maakt gebruik van creatieve teksten en professionele foto's die jouw zaak het online visitekaartje geven dat het verdient. Maar niet alleen dat, met de simpele stappen in het actieplan blijf je top of mind bij vaste gasten en word je continu ontdekt door nieuwe gasten. Met Lekker Gastvrij Online wordt je de populairste zaak van de buurt!

Daarnaast kun je onze social media experts iedere dag al je vragen stellen, zodat je altijd door kan. Lekker Gastvrij Online is jouw stok achter de deur én succesformule voor social media.

Ik heb op dit moment geen geld om met Lekker Gastvrij Online te starten.

Is Lekker Gastvrij Online nu financieel de juiste keuze voor jouw restaurant of café?

Laten we vooropstellen, wij zijn er niet om je te zeggen wat je moet doen.
Jij kunt zelf het beste inschatten waar in jouw restaurant of café of dit moment de meeste behoefte aan is.

Wel willen we je laten zien wat er mogelijk is, áls je kiest voor Lekker Gastvrij Online.

Lekker Gastvrij Online is namelijk hét marketingprogramma voor horeca, waarmee je via social media stap voor stap een grote fanclub opbouwt voor jouw restaurant of café.

Als je op dit moment zelf een paar uur in de week over hebt, of een teamlid vrij kunt maken, dan vind je nergens anders zoveel professionele begeleiding voor een investering die gelijkstaat aan een paar flessen wijn per maand.

Ter vergelijking. Voor een full service samenwerking investeren onze opdrachtgevers 2.685 euro per kwartaal.

Omdat wij natuurlijk ook zien in wat voor zware tijd de horeca op dit moment zit, geven we nu tijdelijk 50% korting op de investering. Daarmee heb je de social media marketing voor een heel jaar niet voor 1.990 euro (wat al een koopje is), maar voor 995 euro geregeld.

Dat betekent dat Lekker Gastvrij Online zich al terugbetaalt, als je iedere maand:

2 extra dinerreserveringen binnehaalt
Of
3 extra flessen wijn verkoopt.
Of
10 extra lunches verkoopt.

En dat gaat lukken, want met Lekker Gastvrij Online heb je een systeem in handen dat werkt. Een systeem waarmee je de groep vaste gasten rondom jouw restaurant of café versterkt en vergroot.

Daarnaast heb je iedere werkdag toegang tot de begeleiding van onze social media experts. We helpen je altijd verder als je toch even vastloopt.

We hebben al een fotograaf. Die wil ik graag houden. Kan dat?

Er zijn veel goede fotografen in Nederland en België. Onze fotografen zijn zeker niet de enigen. Om in te schatten of de fotograaf die nu jullie foto's maakt de juiste professional voor jouw restaurant of café is kun je letten op twee dingen:

1. Schiet hij of zij alleen leuke plaatjes, of zit er een strategie achter?
2. Boeken jullie nu de resultaten die je wil?

Onze fotografen werken volgens de Social Succesformule. Dat betekent dat we fotograferen met een doel. Misschien wil je bijvoorbeeld een professionelere uitstraling? De doelgroep verjongen? Of meer focussen op de lunch? Onze fotografen weten precies welke foto's je daarvoor moet schieten en hoe je dat het beste kunt doen.

Bij Lekker Gastvrij Online krijg je trouwens een fotoshoot van ons cadeau. Handig, want zo kun je na de fotoshoot zelf beoordelen wie de juiste fotograaf voor jouw horecabedrijf is.

Is Lekker Gastvrij Online altijd actueel? Speelt het marketingplan flexibel in op onverwachte gebeurtenissen in 2021?

Yes! We've got your back! Lekker Gastvrij Online is altijd actueel. Wordt de lockdown verder verlengd? Dan ontvang je van ons een aangepast plan. Komen we dit jaar voor andere verrassingen te staan? Wij zorgen dat jij precies weet wat je aan marketing kunt doen om binnen de mogelijkheden maximaal te draaien. We gaan dit jaar samen aanpakken!

Plaatst iedereen dan straks dezelfde foto's en teksten?

Jouw zaak is uniek en heeft een eigen verhaal dat veel vaker gehoord en gezien mag worden. De teksten die je in Lekker Gastvrij Online vindt helpen je om dat eigen verhaal te vertellen en zichtbaar te maken op social media. Daarnaast komen we professionele foto's maken bij jou in het bedrijf. Je hebt dus straks 50 prachtige foto's van jouw restaurant of café om te gebruiken op social media. Daar kun je een hele tijd mee vooruit!

Zo lang je onze tips volgt staat jouw verhaal centraal. Je zal daarom geen restaurants, winkels en hotels vinden die precies dezelfde content plaatsen als jij.

Mijn restaurant heeft een internationale keuken. Hebben jullie daar ervaring mee?

Zeker! We werken met horecabedrijven in heel Nederland en België, en met veel verschillende keukens. Juist die diversiteit in opdrachtgevers maakt dat wij een passend social media stappenplan voor je hebben, waarmee jouw horecabedrijf top of mind blijft bij vaste gasten en continue wordt ontdekt door nieuwe gasten.

Werken jullie alleen maar in de Randstad?

Nee hoor, met Lekker Sociaal Media hebben we opdrachtgevers in heel Nederland en België. Ook qua typen horeca zijn onze opdrachtgevers divers: van dorpscafé's tot sterrenzaken. Juist die diversiteit maakt dat wij all round social media marketeers zien, die voor elke horecazaak het juiste stappenplan. Onze taak? Zorgen dat jij top of mind blijft bij vaste gasten en continu ontdekt wordt door nieuwe gasten. In onze blog vind je verschillende succesverhalen van Full Service opdrachtgevers en Lekker Gastvrij Online leden.

Ik ben bang dat Lekker Gastvrij Online te algemeen is. Dat het niet specifiek genoeg is voor mijn restaurant of café.

Twijfel je of Lekker Gastvrij Online te algemeen is? Dat het niet specifiek genoeg is voor jouw restaurant of café?

Dat snappen we. Daarom is het belangrijk dat we samen een deal sluiten:

• Wij brengen de expertise, creatieve ideeën en werken voorbeelden uit.
• Jij vertaalt ze door naar jouw restaurant of café.

Het is dan ook belangrijk om te weten dat Lekker Gastvrij Online een actief programma is. Het is dus geen e-book of training waarbij je verder geen begeleiding krijgt.

Wij willen je echt verder helpen en zorgen dat we samen duidelijke resultaten behalen.

Daarom zijn we iedere werkdag aanwezig in de online Lekker Gastvrij Online community om al je vragen te beantwoorden.

Daarnaast organiseren we regelmatig Live Q&A Calls en Masterclasses. In deze videogesprekken kun je onze experts alles vragen wat je wil. Zij kijken dan persoonlijk met je mee en helpen je verder.

Dus ja, we vragen een stuk commitment van jou, maar dan zorgen we er ook samen voor dat je succesvol wordt.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee. Zo lang je een smartphone hebt kun je mee doen. Zelfs de fototips kun je met twee linkerhanden volgen. Je hoeft dus ook geen professionele fotoapparatuur te hebben om professionele resultaten te behalen.

Ook kun je in de online community altijd vragen stellen. Kortom: je wordt met al je vragen opgevangen. Wij zorgen ervoor dat de techniek niet moeilijk en intimiderend is, maar dat het overzichtelijk en leuk voor je wordt.

Mag ik Lekker Gastvrij Online delen met collega's?

Ja. We hopen zelfs dat jullie de strategieën en content van Lekker Gastvrij Online met het hele team gaan toepassen. Wel krijgt maar één van jullie een inlogcode. Lekker Gastvrij Online delen met andere personen dan collega's is niet de bedoeling.

Hoeveel horecaondernemers doen er mee? Kunnen we onderling ook kennis uitwisselen?

Zou je het fijn vinden om andere ondernemers te leren kennen en kennis uit te wisselen?

Dan ga je veel plezier beleven in Lekker Gastvrij Online. We hebben inmiddels een actieve community van tientallen horecaprofessionals die hun blik richten op de toekomst.

Daarmee is Lekker Gastvrij Online meer dan een social media marketingprogramma.

In de community en tijdens de Live Q&A Calls en Masterclasses heb je alle kans om vragen te stellen en kennis uit te wisselen met horecaondernemers uit heel Nederland.

Niets hoeft, maar we merken dat onze leden hier juist energie en extra motivatie van krijgen.

Jullie noemen het een jaarabonnement. Wat betekent dat?

Social media is niet zo moeilijk. Het is het volhouden dat het moeilijkst is!

De belangrijkste reden dat restaurants en cafés falen op social media, is dan ook dat ze fanatiek starten en stoppen...en starten...en weer stoppen. Er lijkt namelijk altijd wel wat belangrijkers te doen. Herken je dat?

Door een jaarabonnement aan te bieden willen we je helpen social media op de lange termijn vol te houden. Pas dan geef je jezelf namelijk de kans om succesvol te zijn.

Als je na een jaar wil stoppen, kun je ons een mail sturen op contact@lekkersociaalmedia.nl.

Heb je de smaak te pakken en wil je door? Dan hoef je niets te doen. Je abonnement wordt aan het eind van het jaar verlengd.

We zullen je tegen het einde van het jaar een herinnering mailen, zodat je op tijd kunt beslissen wat je volgend jaar wil doen.

Kan ik ook meedoen als ik geen (nog) geen horecaondernemer ben?

Misschien droom je ervan om je eigen horecazaak te starten, maar is dat op dit moment nog niet zo. Of misschien geef je social media advies aan horeca, zoals wij. Ook voor jou is Lekker Gastvrij Online geschikt. We zien bijvoorbeeld veel social media professionals die gebruik maken van onze services. Dat vinden we juist ontzettend leuk en een mooi compliment! Voor jou heeft de het zelfs een extra dimensie: je kunt het actieplan en de content van Lekker Gastvrij Online voor jouw horecaklanten inzetten, zodat je ze beter kan ondersteunen als ze met social media vragen bij je komen!

                                  
arrow_drop_up arrow_drop_down