Video Aspect Ratio: 9:4

Stappenplan: word ontdekt door 500 nieuwe horecagasten op Instagram!

social media horeca uitbesteden nederland kosten

Stappenplan: 500 nieuwe horecagasten op Instagram!

👌🏽 75% van je gasten ontdekt horeca via social media

👌🏽 Bereik makkelijk nieuwe doelgroepen via Instagram

👌🏽 In combinatie met Reels dé strategie van dit moment

👌🏽 Werkt ook op Facebook en TikTok

Lukt het niet om ontdekt te worden op Instagram? Komen er geen nieuwe gasten bij? Met dit simpele stappenplan wordt jouw hotel, café, restaurant of catering via Instagram ontdekt tot wel 500 nieuwe horecagasten per maand. 
Meteen veel meer bereik
Het bereik van onze Facebookpagina is met dit stappenplan 54,9% toegenomen en Instagram heeft een stijging van 118,4%. Wij zijn dus zeker gestegen in bereik en fans en worden vaker ontdekt! Dank jullie wel! 
ontdekt worden door 500 gasten op instagram
Debbie Neelemans - Bij Camiel

Waarom deze Instagram strategie voor horeca?

De afgelopen jaren zetten we de eetclub Waar Nederland Eet op. Met inmiddels ruim 80.000 fans op Instagram - waaronder in Utrecht - weten we wat wel en niet goed werkt online.

 

Sinds 3 jaar werken we samen met horecabedrijven. We helpen hen bij het opbouwen van een grote fanclub via social media. Onze opdrachtgevers zijn zo'n 60 restaurants, koffiebars, lunchrooms, hotels, cateringbedrijven, producenten en andere partijen in de horeca. We hebben ondertussen dus flink wat ervaring en goede referenties van opdrachtgevers.


De Instagramstrategie die we met je delen is perfect om ontdekt te worden door zo'n 500 nieuwe horecagasten per maand. Daarna zul je zien dat de groei vanzelf gaat. Als je zoekt naar een simpele en duidelijke methode om snel meer bereik op Instagram te krijgen en ontdekt te worden door nieuwe gasten, dan is dit stappenplan perfect voor jou.

Je ontvangt:

✍🏼 Een 43 pagina's tellend e-book, waarin we onze Instagramstrategie voor horeca delen. 

✍🏼 3 Simpele manieren om nieuwe gasten te vinden via Instagram

✍🏼 Voorbeeld van een super effectieve actie om je groei extra mee te boosten.

 ✍🏼 Voorbeeldtekst voor het uitnodigen van influencers voor een samenwerking.

✍🏼 Simpel actieschema om binnen 1 maand ontdekt te worden door 500 nieuwe horecagasten.
"Het is onze missie om couscous in alle keukens in Nederland te brengen en Lekker Sociaal Media heeft ons geholpen om echt een brand te worden. Om na te denken over content die goed bij de Couscous Bar en onze doelgroep past. We groeiden zo binnen korte tijd van ongeveer 800 volgers naar nu ruim 4.000 volgers en plaatsen nog steeds met veel plezier berichten op social media."
Samira Dahmani - Eigenaar De Couscous Bar
500 nieuwe Instagramvolgers per maand stappenplan
€ 99,-
€ 9,-

Stappenplan: word ontdekt door 500 nieuwe horecagasten via Instagram!

Verdient jouw hotel, restaurant, café of catering het om ook via Instagram ontdekt te worden door nieuwe gasten? Met dit stappenplan heb je een simpele en bewezen strategie in handen. Stop met aanmodderen. Ga voor nieuwe gasten!

Fans groeien lekker!
Mascha Mascini -Soesterdal
We bereiken nu een jongere doelgroep.
hemelse modder amsterdam social media
Quintin Haak -Hemelse Modder
Direct meer bestellingen via Instagram.
Fianne Huisman -Tijm

Instagram is nu de etalage

vóór onze etalage.

natasha-koelmans-koffiebar-tazz
Natasha Koelmans -TAZZ 

100% tevredenheidsgarantie!

We weten dat onze methode werkt. Daarom geven we je graag een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je binnen 7 dagen niet tevreden over onze methode? Laat het ons weten, dan storten we de 9 euro terug op je rekening.
                   

Vaak gestelde vragen

Krijg ik er gegarandeerd 500 nieuwe fans erbij als ik het stappenplan voor 9 euro download?

Het plan is super simpel en werkt voor ieder horecabedrijf, dus ook voor jou. Het succes valt of staat natuurlijk met het uitvoeren van de stappen in het plan. Dat is jouw deel van de deal. 🙌🏼

Ik heb geen horecazaak, maar ben bijvoorbeeld grafisch ontwerper, makelaar, kapper of bloemist. Werkt het stappenplan dan ook?

Ja, wij werken voornamelijk met horecazaken maar boeken dezelfde resultaten met opdrachtgevers uit oa. de makelaardij, coaching en designbranche.

Zit ik ergens aan vast? Is het een abonnement?

Nee, je zit nergens aan vast en betaalt één keer 9 euro. Na je bestelling ontvang je het stappenplan direct via de mail. We zullen je binnenkort even bellen of WhatsAppen om te vragen of alles lukt.